Enlaces accesibilidad
Del 9 al 15 de setembre

TVE Catalunya en ruta a Madrid

  • TVE Catalunya viatja fins a la capital d'Espanya del 9 al 15 de setembre per commemorar el seu 50è aniversari
  • La carpa es muntarà a la plaça d'Espanya

Per
Especial càsting "TVE Catalunya en Ruta"

La carpa itinerant de "TVE Catalunya en ruta" arribarà el dimecres 9 de setembre a madrid  i s'hi quedarà fins el dimarts 15 de setembre. Tothom que s'hi acosti gaudirà de diferents activitats, de la visita de personalitats del municipi i d'actuacions musicals al vespre. A més, cada tarda els nens hi podran veure els Lunnis.

"TVE Catalunya en ruta" 

dóna nom a una carpa itinerant que durant tot l'estiu recorre 12 localitats catalanes, establint-se tres dies a cada una i coincidint amb les seves festes majors. La carpa, que després visitarà Madrid, és part d'una sèrie de celebracions per a commemorar els 50 anys de TVE Catalunya, que va començar les seves emissions el 14 de juliol de 1959. 

Aquesta setmana la carpa itinerant de TVE Catalunya visita Madrid: s'ubicarà a la plaça d'Espanya

UNA CARPA PLENA D'ACTIVITATS

Cada matí, a la carpa es fa un càsting de reporters per a totes aquelles persones que vulguin explicar alguna anècdota o donar la notícia de la comarca. El guanyador d'aquest càsting gaudeix d'un mini programa de dos minuts que s'emet per TVE Catalunya, en el que es convertirà en reporter per un dia.

A més, "L'Informatiu" donarà informació de l'esdeveniment per a conèixer quins actes es duen a terme i com marxa la celebració dels 50 anys.

La programació diària de la carpa inclou un vídeo sobre el municipi o la comarca realitzat amb imatges de l'arxiu de TVE. Així mateix, personatges relacionats amb la comarca visiten la instal·lació per parlar dels seus records i vivències cada dia a les 20:00 del vespre.

A les tardes els més petits poden gaudir de la companyia dels Lunnis: Lucho i Lupita a les quatre i a les sis de la tarda.

  • A les nits la carpa es convertirà en un espai de festa

"TVE Catalunya en ruta" compta amb el suport dels ajuntaments que visita, les Diputacions, L'Obra Social la Caixa i Abertis.

www.rtve.es/catalunya