Enlaces accesibilidad

"TVE Catalunya en ruta": Cornellà de Llobregat

  • La carpa itinerant del 50 aniversari de TVE Catalunya voltarà per 12 poblacions catalanes i Madrid durant tot l'estiu

Per

Després de la seva inauguració el passat 25 de juny a Sant Cugat del Vallès, la carpa ambulant "TVE Catalunya en ruta" va arribar a Cornellà de Llobregat. La instal·lació va obrir les seves portes durant tres dies a partir del passat 2 de juliol. 

"TVE Catalunya en ruta" dóna nom a una carpa itinerant que durant tot l'estiu recorrerà 12 localitats catalanes, establint-se tres dies a cada una i coincidint amb les seves festes majors. La carpa, que també visitarà Madrid al setembre, marca l'inici d'una sèrie de celebracions per commemorar els 50 anys de TVE Catalunya, que va començar les seves emissions el 14 de juliol de 1959. 

UNA CARPA PLENA D'ACTIVITATS

Cada matí, a la carpa es farà un càsting de reporters per a totes aquelles persones que vulguin explicar alguna anècdota o donar la notícia de la comarca. El guanyador d'aquest càsting gaudirà d'un mini programa de dos minuts que s'emetrà per La 2 de TVE a Catalunya, just després de "L'informatiu" del vespre i en el que es convertirà en reporter per un dia.

En Cornellà de Llobregat han estat seleccionats els següents cinc participants: 

(prement sobre el nom de cadascun, pots veure la seva intervenció)

A més: 

  • La programació diària de la carpa inclourà un vídeo sobre el municipi o la comarca realitzat amb imatges de l'arxiu de TVE i, a més, Manolo Flores, ex entrenador del barça de bàsquet, i Daniel Solsona,  ex futbolista del RCD Espanyol, visitaran la instal·lació per parlar dels seus records.
  • A més, "L'Informatiu" del migdia emetrà una peça en directe per conèixer quins actes s'estan duent a terme i com marxa la celebració dels 50 anys.
  • També a les tardes els més petits podran gaudir de la companyia dels Lunnis: Lucho i Lupita.
  • El dissabte a la nit, la carpa es convertirà en un espai de festa amb l'actuació musical de Diversons.

"TVE Catalunya en rutacompta amb el suport dels ajuntaments que visita, les Diputacions, l'Obra Social 'la Caixa' i Abertis.