Enlaces accesibilidad
Del 20 al 22 d'agost

TVE Catalunya en ruta a Amposta

  • TVE Catalunya viatja fins a les Terres de l'Ebre del 20 al 22 d'agost per commemorar el seu 50è aniversari
  • La carpa es muntarà al carrer Sant Joan, al costat de la Plaça de la Pau

Per

La carpa itinerant de "TVE Catalunya en ruta" arribarà el dijous 20 d'agost a Amposta i s'hi quedarà fins el dissabte 22 d'agost. Tothom que s'hi acosti gaudirà de diferents activitats, de la visita de personalitats del municipi i d'actuacions musicals al vespre. A més, cada tarda els nens hi podran veure els Lunnis.

"TVE Catalunya en ruta" dóna nom a una carpa itinerant que durant tot l'estiu recorre 12 localitats catalanes, establint-se tres dies a cada una i coincidint amb les seves festes majors. La carpa, que també visitarà Madrid al setembre, és part d'una sèrie de celebracions per a commemorar els 50 anys de TVE Catalunya, que va començar les seves emissions el 14 de juliol de 1959. 

Aquesta setmana la carpa itinerant de TVE Catalunya visita Amposta: s'ubicarà al carrer Sant Joan, al costat de la Plaça de la Pau.

UNA CARPA PLENA D'ACTIVITATS

Cada matí, a la carpa es fa un càsting de reporters per a totes aquelles persones que vulguin explicar alguna anècdota o donar la notícia de la comarca. El guanyador d'aquest càsting gaudeix d'un mini programa de dos minuts que s'emet per TVE Catalunya, en el que es convertirà en reporter per un dia.

A més, "L'Informatiu" donarà informació de l'esdeveniment per a conèixer quins actes es duen a terme i com marxa la celebració dels 50 anys.

La programació diària de la carpa inclou un vídeo sobre el municipi o la comarca realitzat amb imatges de l'arxiu de TVE. Així mateix, personatges relacionats amb la comarca visiten la instal¿lació per parlar dels seus records i vivències cada dia a les 20:00 del vespre.

  • dijous 20 d'agost visitarà la carpa Joan Pastor, membre de l'Orquestra Filharmònica de Berlín
  • divendres 21 la visitarà Manel Margalef, pintor i escultor del municipi
  • dissabte 22 d'agost, serà el torn de Carlos Royo,  director de la Unió Filharmònica d'Amposta.

A les tardes els més petits poden gaudir de la companyia dels Lunnis: Lucho i Lupita.

  • dijous 20, divendres 21 i dissabte 22 d'agost a les quatre i a les sis de la tarda.

A les 21:00 la carpa es convertirà en un espai de festa:

  • divendres amb l'actuació musical del grup Jandret i la rondalla del Teixidó, especialitzat en jotes de l'Ebre
  • dissabte amb Cubaneo

"TVE Catalunya en ruta" compta amb el suport dels ajuntaments que visita, les Diputacions, L'Obra Social la Caixa i Abertis.

www.rtve.es/catalunya