Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Manuel Milián Mestre, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista el periodista i expolític, que acaba de publicar 'Les paradoxes de l'amistat'
  • Dissabte, 20 de maig, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Lluís Falgàs dirigeix i presenta 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Manuel Milian Mestre a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s'emet els dissabtes a les 20:30 hores i es reemet els diumenges a les 19.30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, entrevista Manuel Milián Mestre, periodista, escriptor i expolític. El programa també repassa l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

Lluís Falgàs entrevista Manuel Milián Mestres, que acaba de publicar 'Les paradoxes de l'amistat' (Pòrtic Edicions). Llicenciat en Geografia i Història, però amb vocació periodística, s'hi va dedicar des de jove. Va ser membre fundador d'El País i políticament va estar lligat al Partit Popular. Analista habitual en diferents mitjans de comunicació, al llibre, que presenta dilluns, reivindica el valor de l'amistat repassant la relació que ha mantingut amb personatges de màxim interès intel·lectual, com Carles Santos, Rafael Alberti, Baltasar Porcel, Camilo José Cela, Ramón Tamames, Roger Garaudy i el cardenal Tarancón, entre altres, però que sovint són als seus antípodes ideològics.

Manuel Milián Mestre

Manuel Milián Mestre RTVE Catalunya

En aquesta setmana preelectoral amb el rerefons de l'afer Borràs, que està portant el Parlament i la Junta Electoral Central a anar passant-se la pilota pel seu escó, 'Aquí parlem' farà un repàs de l'actualitat.