Enlaces accesibilidad
Noms propis

La dissenyadora Teresa Helbig, aquesta setmana a 'Noms propis'

Va rebre el premi Continuarà de la Cultura 2022 pels seus dissenys atrevits. Barreja materials i textures i reivindica l'artesania més pura

Dissabte, 22 d'abril, a les 13:25h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Teresa Helbig, protagonista a 'Noms propis'
Teresa Helbig, protagonista a 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler conversarà amb Teresa Helbig, dissenyadora de moda, una de les més reclamades a les passarel·les 080 de Barcelona i Fashion Week de Madrid. Ens explicarà com va començar en aquest món i la influència que han tingut els seus pares al llarg de la seva carrera, en especial la seva mare que a dia d’avui, continua treballant al seu costat.

Teresa Helbig va néixer al barri del Poble Sec de Barcelona. El seu pare era manobre i la mare modista. Des de ben petita ja li agradaven la moda i les joies, tant, que era capaç de modificar el seu uniforme d'escola.

Ens recordarà a 'Noms propis' com va fer la seva primera col·lecció i d’on va sorgir la idea de crear un vestit amb 800 plomes, cosides a quatre mans entre ella i la seva mare, per anar a un casament.

Abans de crear la seva pròpia marca, era dissenyadora d'aparadors. Algun d’ells va causar força impacte com per exemple, el que va decorar de nines 'Barbie' maquillades, vestides amb les seves creacions, amb barret i perfumades.

RTVE

anterior siguiente