Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Sant Jordi a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista el periodista Toni Aira i el polític i escriptor Joan López Alegre per les seves recents obres en les quals la política té un paper fonamental
  • Dissabte, 22 d'abril, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs amb Toni Aira i Joan López Alegre a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs amb Toni Aira i Joan López Alegre a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana i compta com a convidats amb Toni Aira i Joan López Alegre.

Lluís Falgàs entrevista el periodista especialitzat en comunicació política Toni Aira, que ha publicat 'Cos a terra' (La Campana), una novel·la que narra els entrellats d'una campanya electoral, i l'expolític i escriptor Joan López Alegre, que amb l'assaig '¿Y si me presento a las elecciones?' (edicions Deusto) reflexiona sobre com es desenvolupen les campanyes electorals. Tot plegat el dia abans de la Diada de Sant Jordi.

Toni Aira

Toni Aira RTVE Catalunya

'Aquí parlem' també se centra en l'actualitat política i parlamentària, en una setmana en què s'accelera la precampanya de les eleccions municipals i la sequera centra el debat entre els grups parlamentaris. Així mateix, s'espera la decisió, divendres 28, de la Junta Electoral Central després del recurs respecte a Laura Borràs de la Mesa del Parlament, la mateixa mesa que va permetre el vot telemàtic del diputat de Junts per Catalunya Lluís Puig.

Joan López Alegre

Joan López Alegre RTVE Catalunya

RTVE

anterior siguiente