Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

L'eurodiputat Javier Nart, convidat aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • L'acord dels pressupostos i les sentències del TJUE, altres temes del programa de Lluís Falgàs
  • Dissabte, 21 de gener, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Lluís Falgàs entrevista Javier Nart a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Javier Nart a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s'emet els dissabtes a les 20:30 i els diumenges a les 19:30 hores al Canal 24horas.

'Aquí parlem' rep aquesta setmana Javier Nart. Lluís Falgàs, director i presentador de l'espai d'informació política d'RTVE Catalunya, entrevista l'eurodiputat del grup Renovar Europa. El programa també analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

L'eurodiputat del Javier Nart s'asseu aquesta setmana al plató d''Aquí parlem'. Lluís Falgàs conversa amb l'eurodiputat que va ser elegit per Ciutadans i ara pertany al grup Renovar Europa sobre temes europeus i internacionals que, com ara els suborns del Qatargate.

Javier Nart és eurodiputat amb el grup Renovar Europa

Javier Nart és eurodiputat amb el grup Renovar Europa RTVE Catalunya

L'espai dirigit per Lluís Falgàs també analitzarà l'actualitat política d'una setmana en la qual s'ha anunciat l'acord per a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya entre Esquerra Republicana de Catalunya i el Partit dels Socialistes Catalans. També parlarà de les sentències del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre les euroordres als líders del procés.