Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa aquesta setmana amb l'escriptora Mar Bosch

Ha publicat 'L'edat dels vius', una al·legoria a l’amor i a l’amistat

El programa estrena identitat visual i torna als estudis de RTVE Catalunya

Dissabte, de 26 març, a les 12:20 a La 2

Per
Mar Bosch i Anna Cler abans de començar l'entrevista
Mar Bosch i Anna Cler abans de començar l'entrevista

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista l'escriptora gironina Mar Bosch. És llicenciada en filosofia i especialitzada en periodisme cultural. Després que la seva primera novel·la, 'Bedlam. Darrere les hores càlides', li valgués el XXXII Premi de Novel·la Curta Just M. Casero, va publicar 'La dona efervescent' confirmant-la com una de les veus més interessants del panorama actual català.

A 'L'edat dels vius', tracta la mort de la parella de la protagonista. La jove decideix fugir de la ciutat on viu i observa el declivi de la societat que l'envolta. La novel·la no deixa de ser una crítica a la societat, i alhora una al·legoria a l'amor i a l'amistat.

Mar Bosch acaba de publicar el llibre 'L'edat dels vius'

Mar Bosch acaba de publicar el llibre 'L'edat dels vius' RTVE CATALUNYA

Durant el programa que estrena nova imatge i decorat, Mar Bosch parlarà dels seus inicis i de les relacions familiars. Confessarà el vincle que té, tan especial, amb una germana deu anys més gran que pateix síndrome de Down. També explicarà perquè, malgrat l’esperit urbanita i la seva vinculació amb la ciutat de Girona, ha decidit anar a viure al camp amb la seva família política.

RTVE

anterior siguiente