Enlaces accesibilidad
Obrim fil

Estem malcriant i sobreprotegint als fills? a 'Obrim fil'

  • Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran sobre el tema amb David Balaguer, Estel Solé, Maria Cinta Méndez i Enric Company
  • Dijous, 20 de gener, a les 23:50 a La 1 de RTVE Catalunya
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas, presentadors d''Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas, presentadors d''Obrim fil'

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' torna aquesta setmana per debatre sobre si estem malcriant i sobreprotegint als fills. Per tractar aquest tema, Xavier Sardà i Ana Boadas comptaran amb analistes, convidats i diferents testimonis.

Xavier Sardà entrevistarà Nora Rodríguez, pedagoga, innovadora en educació i consultora de la ONU. Autora de diversos llibres sobre educació i pedagogia.

Per aprofundir més en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató als analistes i col·laboradors David Balaguer, Estel Solé, Maria Cinta Méndez i Enric Company.

Comptaran també amb la participació de la consultora de criança, Miriam Tirado que fa assessorament per a mares i pares online.

Per parlar sobre la relació entre nets i avis, Ana Boadas entrevista Maria Eugènia Bautista, àvia de setanta anys que s’encarrega de cuidar a cinc nets.

Xavier Sardà contactarà per videoconferència amb l'actor i director de cinema, Santiago Segura, que és pare de Calma i Sirena.

I entrevistarà també Anna Manso, guionista i autora de literatura infantil. Sisena germana de set germans i mare de tres fills. És autora entre d’altres de ‘La peor madre del mundo’.

Ana Boadas ens porta també el testimoni d'Alba Padró, consultora de lactància maternal i professora universitària. Autora de 'Somos la leche' y 'Dudas, consejos y mitos sobre la lactancia'.

RTVE

anterior siguiente