Enlaces accesibilidad
Obrim fil

Sabem què menjar o cada dia anem més perduts?, aquest dijous a debat a 'Obrim fil'

  • Xavier Sardà i Ana Boadas tractaran el tema amb els analistes Adam Martín, Sílvia Tarragona, Estel Solé i Xavier Pérez Esquerdo
  • Dijous, 30 de setembre, a les 00:20 a La 1 de RTVE Catalunya
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas al plató de l''Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous al vespre a La 1.

'Obrim fil' posa el que mengem damunt de la taula. Què mengem? Som conscients dels aliments que ingerim? Per tractar aquestes qüestions, Xavier Sardà i Ana Boadas comptaran amb analistes, convidats i testimonis.

Xavier Sardà entrevistarà Imma Camp, infermera i terapeuta naturista.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes l'actriu i escriptora Estel Solé, i els periodistes Adam Martín, Sílvia Tarragona i Xavier Pérez Esquerdo.

A més, 'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis. Xavier Sardà entrevistarà Santiago Segura, que s'ha aprimat 50 quilos fent dejuni intermitent.

Ana Boadas parlarà amb el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, que creu que es pot transformar la salut a través de l'alimentació. Amb Ivan Villarij, que gestiona el l'Instagram de @fatnesbcn, parlaran de si aquest tipus de comptes són un mal exemple.

Xavier Sardà també entrevistarà Vanessa Lorenzo, model i escriptora, que és especialista en ioga i hàbits saludables, i el monologuista Andrés Torres, pare de quatre fills, que al seu monòleg 'Los hijos, el club de los malos padres', defensa que als nens se'ls ha de donar patates fregides de tant en tant per no parar boig.

Al final del programa, Ana Boadas entrevistarà Héctor Vidondo, un jove que ha patit trastorns d'afartament.

RTVE

anterior siguiente