Enlaces accesibilidad
Dijous 28 de maig a les 18:10h i diumenge 31 a les 14:40h a La 2

Nathalie Poza i India Martínez, a 'Punts de vista a casa'

  • El programa també inclou la secció d'arquitectura de Núria Moliner, per parlar de les noves necessitats que han sorgit arrel del confinament

Per
 Tània Sarrias asseguda al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista' rtve

La cultura com a entreteniment. La cultura com a bàlsam per aquests dies difícils. El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, 'Punts de vista a casa', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

Dijous 'Punts de vista a casa' compta amb l'actriu Nathalie Poza i la cantant India Martínez. A més, la secció de Núria Moliner i les millors propostes de cinema, creativitat i poesia.

Aquesta setmana Tània Sarrias parla amb l'actriu Nathalie Poza, protagonista de la nova sèrie de Dani de la Orden 'La unidad'. També entrevista la cantant India Martínez per parlar del seu darrer àlbum 'Las Palmeras', de la seva versió de la cançó de Serrat 'La saeta' i de la seva participació a la campanya contra la violència de gènere Mascarilla-19.

El programa compta amb la secció d'arquitectura de la col·laboradora Núria Moliner, arquitecta i presentadora de l'espai de La 2 'Escala Humana'. Moliner explica les noves necessitats en els habitatges que han sorgit a partir d'aquest confinament, com tenir balcons o terrasses per sortir a l'exterior.

Els actors de musicals també tenen un espai al programa amb una iniciativa per motivar la gent a tornar a veure musicals quan s'obrin els teatres.

A més, 'Punts de vista a casa' proposa 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, organitzada per Filmin, que tindrà lloc de l'1 al 14 de juny; un reportatge sobre la creativitat de la gent en quarantena, imitant quadres de famosos pintors, i un racó per la poesia amb Sílvia Bel.

RTVE

anterior siguiente