Enlaces accesibilidad
Economia

Palma, la ciutat on els supermercats són més cars

  • Segons un estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris els preus han augmentat un 15%
  • La diferència entre comprar a un establiment o a un altre podria arribar als 1.230 euros

Por
Clients comprant al supermercat que, segons l'estudi de l'OCU, és el més barat de Palma.
Clients comprant al supermercat que, segons l'estudi de l'OCU, és el més barat de Palma.

Omplir la cistella cada vegada és més car i Palma, segons un estudi de l'OCU, la ciutat on més paguen els consumidors. La diferència entre comprar a un supermercat o a un altre és clau per poder estalviar a final de mes. "A la ciutat de Palma és possible estalviar 1.230 euros cada any comprant al supermercat més barat". Ho assegura Enrique García, portaveu Organització Consumidors i Usuaris (OCU).

La diferència entre el més car i el barat

A la ciutat de Palma és possible estalviar 1.230 euros cada any

Segons l'estudi l'Alcampo de Marratxí seria l'establiment de Palma més barat. A l'altra cara de la moneda hi trobam l'Hipercentro del polígon de Llevant. Després d'analitzar més de 1.180 establiments a tot l'estat des de l'OCU asseguren que és el més car de Palma.

Els preus s'han disparat en el darrer any

Han apujat un 15%. Això és l'increment més gros des de l'any 1988

En el darrer any els preus haurien augmentat un 15%. Segons Enrique García, portaveu Organització Consumidors i Usuaris (OCU): "És l'increment més gros des de l'any 1988. Destaca la pujada del preu de l'oli i els productes relacionats". Des d'OCU emfatitzen que es tracta d'una pujada generalitzada dels preus que afecta el 95% dels 239 que componen la cistella de la compra i que certifiquen la sensació que tenen els consumidors que tot s'ha encarit.