La recepta única d'arròs del Chef Bosquet amb confit d'ànec i aigua de coco
- Afegeix un nou ingredient al teu arròs amb una combinació de brou i aigua de coco
- Noves receptes per donar una volta als plats tradicionals a Cuina brutal, disponibles a RTVE Play
El Chef Bosquet emplata l'ànec confitat del seu arròs amb aigua de coco.
RTVE Catalunya
Chef Bosquet
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
L'arròs és un ingredient fonamental en la dieta d'una gran part de la població mundial. Es pot bullir o fer sec, però sempre cal controlar les proporcions de sal i líquids quan es cuina. A Cuina brutal, el Chef Bosquet demostra les seves arrels valencianes i prepara un plat amb confit d'ànec i aigua de coco.
Una ració d'arròs i confit d'ànec, cuinat amb aigua de coco. RTVE Catalunya
El primer que fa el xef és escollir un arròs rodó, de qualitat i proximitat. Després combina la carn amb uns bolets saltats per potenciar el seu sabor- Finalment, afegeix safrà, brou abundant i aigua de coco perquè el cereal quedi al punt.
Cuina brutal - Arròs de confit d’ànec i aigua de coco
Cuina brutal