Enlaces accesibilidad

Els ous estrellats del Chef Bosquet, una recepta alta en fibra i vitamines

  • Aprèn una alternativa a l'elaboració tradicional dels ous estrellats intercanviant la patata per moniato
  • Tota mena d'opcions saludables per al dia a dia de Cuina brutal amb el Chef Bosquet a RTVE Play
Els ous estrellats del Chef Bosquet, una recepta alta en fibra i vitamines
El Chef Bosquet prepara un plat d'ous estrellats amb moniato i Grana Padano. RTVE Catalunya
Chef Bosquet
Chef Bosquet
Ous estrellats amb moniatoOus estrellats amb moniato
Ingredients Preparació
  • 400 g Moniato pelat
  • 3 Ous
  • 40 g Pernil ibèric
  • 5 g Cibulet
  • 1/2 Culleradeta d'herbes provençals
  • 1/2 Pebre negre
  • Sal
  • 10 g Aove (Oli d’oliva verge extra)
  • 30 g Grana Padano
  1. Talla el moniato a daus, l’impregnes amb sal, herbes provençals, pebre i oli.
  2. Forneja la mescla durant 15 minuts a 200°C.
  3. Cuina els ous a la planxa amb una mica d’oli.
  4. Emplata col·locant a la base el moniato, a sobre els ous i acaba amb el pernil i encenalls de Grana Padano.

Els ous estrellats són un clàssic de la cuina espanyola. És un plat contundent ideal per a qualsevol persona que tingui un gran apetit o vulgui recuperar energies després d'un gran esforç. Tot i això, una elaboració d'aquest tipus pot atipar i alhora ser saludable. El Chef Bosquet ho demostra a Cuina brutal amb la seva recepta d'ous estrellats amb moniato.

Els ous estrellats amb moniato del Chef Bosquet

El Chef Bosquet completa l'emplatat amb una mica de Grana Padano i cibulet. RTVE Catalunya

La recepta d'ous estrellats normalment porta patates, ous i pernil, sense molta variació. Malgrat això, el xef proposa fer servir moniato, un tubercle amb quantitat d'hidrats de carboni similar. A més, té molta més fibra i vitamines que la patata, pel qual aporta molt valor al plat. Finalment, cal que t'asseguris que l'embotit afegit sigui ibèric i així aconseguiràs el màxim valor nutricional.

Cuina Brutal - Ous estrellats amb moniato