Enlaces accesibilidad

Tacos de carn exprés: una recepta ràpida del Chef Bosquet

  • Els tacos del Chef Bosquet es preparen en menys de 15 minuts
  • Les receptes per a qui no té temps per perdre de Cuina brutal a RTVE Play
Tacos de carn exprés: una elaboració ràpida del Chef Bosquet
El Chef Bosquet amb un taco preparat per servir.
Chef Bosquet
Chef Bosquet
Tacos de carn exprésTacos de carn exprés
Ingredients Preparació
  • 300 g Carn picada
  • 1/2 Ceba petita
  • Sal i pebre
  • Truites per a tacos
  • Formatge ratllat
  • Rúcula
  • 1 iogurt grec
  • 3 cogombres picats
  • 1 cullerada de mostassa
  • 1 pessic de chipotle en pols
  1. Cuina la carn picada amb una mica d’oli.
  2. Retira-la de la paella i cuina ara la ceba picada.
  3. Afegeix de nou la carn, la sal, el pebre i el formatge ratllat.
  4. Escalfa les truites a la planxa.
  5. Barreja el iogurt, els cogombres, la mostassa i el chipotle.
  6. Afegeix-ne una cullerada de la mescla a cada truita.
  7. Reparteix una bona cullerada de carn i acaba amb rúcula.

Els tacos són el plat estrella de la cuina mexicana. La seva forma i colors intensos no passen desapercebuts, ho demostra la seva influència arreu del món. Tot i això, el Chef Bosquet els dona el seu toc personal a Cuina brutal i el millor de tot és que ho fa de manera exprés: en menys de 15 minuts!

Un taco exprés preparat

Tots els ingredients del taco exprés a la truita RTVE Catalunya

Per aconseguir que els tacos tinguin un sabor especial, el xef fa la carn a la planxa en lloc de bullir-la. A més, també dona un toc amb la paella a les truites de blat i queden torradetes. Totes aquestes passes són fàcils i ràpides per tenir el plat preparat en el menys temps possible.

Cuina brutal - Tacos exprés de carn