Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Carla Rovira es defineix a si mateixa com a actriu, creadora i gallina. I tot i que no sabem molt bé a què es refereix, queda clar que ha sabut emprendre el vol. Els seus textos han aconseguit diversos reconeixements, com el Primer premi al Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta.

Yllana celebra el 25 cumpleaños de uno de sus grandes éxitos ,"666", volviendo a ponerlo en escena en el Teatro Infanta Isabel de Madrid junto con otros de sus hits: "Brokers" y "Greenpiss". "666" marcó un antes y un después en su carrera y en la forma que teníamos de entender el teatro gestual en España. El elenco se renueva en parte. Solo hay dos actores del reparto original de 1998

Fragment de 'El Misantrop' de la companyia del Teatre Lliure, amb Lluís Homar, Anna Lizaran i Margarida Minguillon. Declaracions de Fabià Puigserver, director. Revista Quaderns d'Arquitectura, dedicada a Nicolau Maria Rubió Tudurí. Jardí del Palau de Pedralbes. Alex Broch entrevista Ferran Mascarell, director de la revista L'Avenç, que ha arribat als 50 números. Exposició 'Dalí i els llibres al Museu Dalí de Figueres. Fragment de l'ora 'Hator' del grup Akelarre. Emès l'11/08/1982.

Els actors Adriana Ugarte i Rubén Ochandiano han presentat el film 'Lobo feroz' a 'Punts de vista', un thriller asfixiant al voltant de la venjança que s'estrena el 27 de gener als cinemes.

La banda de pop-rock Malmö 040 es van conèixer mentre estudiaven i es van unir per tocar i compondre les seves pròpies cançons fins a convertir-se en una gran banda de música. Els els seus fans estan de sort perquè els podran veure en directe amb la seva gira 'El Mundo en nuestro sitio Tour'. A 'Punts de vista', han interpretat la cançó que li dona nom a la gira.

Demà farà un any que la vida d'Alejandro Palomas va fer un gir radical quan de ser un escriptor reconegut es va convertir en notícia per una altra raó: per denunciar públicament una infantesa marcada pels abusos sexuals. Tot el que ha viscut ho podem descobrir al seu llibre 'Això no es diu' i a l’obra de teatre 'Plora Tothom'.

Demà farà un any que la vida d'Alejandro Palomas va fer un gir radical quan de ser un escriptor reconegut es va convertir en notícia per una altra raó: per denunciar públicament una infantesa marcada pels abusos sexuals. Tot el que ha viscut ho podem descobrir al seu llibre 'Això no es diu' i a l’obra de teatre 'Plora Tothom'.

El tenor jerezano Ismael Jordi ha debutado de los coliseos líricos más importantes del mundo, el Metropolitan Opera de Nueva York. Su presentación estaba prevista para 2020 pero la pandemia cambió esos planes hasta ahora. Interpreta a uno de los protagonistas de la ópera La Traviata.

La cantautora catalana Sílvia Comes ha presentat el seu últim disc d'estudi 'Felícia', un àlbum on musica poemes de la poetessa Felícia Fuster. A 'Punts de vista' ha interpretat 'Perquè em sé presonera'. 

El director i guionista Miguel Faus ha presentat 'Calladita', el primer llargmetratge europeu finançat a través de la venda d'NFT's. La pel·lícula confronta el món d’una treballadora de la llar amb el dels seus caps, una família burgesa.

Jaume Bernadet i Rita Kuan han presentat el llibre 'Històries d'una història', on es recull el mig segle de 'Comediants' a dalt dels escenaris. Els dos membres de la companyia han fet un repàs per tota la trajectòria artística del col·lectiu teatral i han deixat un missatge que es pot veure al final del llibre: 'Continuarà'.

Jaume Bernadet i Rita Kuan han presentat el llibre 'Històries d'una història', on es recull el mig segle de 'Comediants' a dalt dels escenaris. Els dos membres de la companyia han fet un repàs per tota la trajectòria artística del col·lectiu teatral i han deixat un missatge que es pot veure al final del llibre: 'Continuarà'. 

Juan Mayorga nos invita a reflexionar sobre la 'Amistad' en la nueva obra que sube a las tablas. Una conversación entre tres amigos encarnados por Ginés García Millán, Daniel Albaladejo y José Luis García -Pérez, que dirige también el montaje.  Amistad se estrena en las Naves del Teatro Español de Madrid.

'Los despiertos´ es el último montaje teatral del director gaditano, José Troncoso. Cuenta la historia de tres barrenderos que, noche tras noche, además de recoger lo que nosotros desechamos, comparten sus miedos, inseguridades e incertidumbres.

Nos visita en el estudio móvil de RNE en Fitur, la actriz María Pujalte que en estos días se encuentra representando la obra 'La importancia de llamarse Ernesto', en el Teatro Español de Madrid una comedia despiadada en la que se encuentra acompañada de actores como Pablo Rivero además aprovechamos este escenario para viajar con ella un poco por trayectoria profesional.

Hablamos de la adpatación de la novela Historia de una maestra de Josefina Rodríguez, más conocida como Josefina Aldecoa con Paula Llorens que firma la versión y la protagoniza en el Teatro Fernando Fernán Gómez de Madrid hasta el 5 de febrero y luego sale de gira.

El actor y cantante Ángel Ruiz celebra sus 30 años de profesión con un concierto que repasará algunos de los temas más importantes en su destacada trayectoria. Será en un espacio muy conocido y querido por el artista: el Teatro de la Zarzuela.


En Cádiz mañana comienza en el teatro Falla el concurso de agrupaciones del Carnaval. Participan 109 grupos que ya ultiman sus repertorios y puesta en escena, en las que trabajan artesanos de muy distintos gremios.