Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

En el FC Barcelona, con sus opciones de título muy lejanas, se empieza a planificar el futuro, aunque hay dos incógnitas fundamentales. Una, saber si sigue Messi. Otra, la continuidad de Koeman, que dice que quiere seguir..... si ve y siente la confianza del club

Els partits políticis insisteixen públicament en què cal evitar noves eleccions, tot i que l'horitzó és cada dia més complicat. En Comú Podem ha trencat converses amb ERC, mentre Pere Aragonés continua demanant a JxCat que compleixi la seva paraula i l'investeixi president.

Salut contempla obrir la vacunació als menors de 40 anys el mes de juliol. A les portes del segon cap de setmana sense toc de queda, les autoritats fan una crida a la prudència per evitar aglomeracions.

Parlem de la mobilització dels treballadors de Nissan, que demanen claredat pel que fa a la reindustrialització de les plantes de Barcelona i de les dels estudiants universitaris que demanen als rectors un Compromís contra la Crisi Educativa.

El gran señalado del pésimo final de Liga del Barça es Ronald Koeman. Su futuro es cada vez más incierto. Al holandés le queda otro año de contrato pero su estilo de juego no convence y su continuidad está en duda. El presidente blaugrana Joan Laporta se reunirá en los proximos días con el holandés para analizar la situación, aunque ese no es su único dolor de cabeza. Con la continuidad de Messi cada vez más cerca, debe decidir qué hacer con veteranos como Piqué, Busquets o Jordi Alba, aún con contrato pero con fichas desorbitadas. Una pieza de Albert Hernández para el Telediario.

[Crónica del Levante 3-3 FC Barcelona, por José Luis Moneo]

ERC ha encetat negociacions amb En Comú Podem per tirar endavant la invesditura de Pere Aragonés. Els manquen ambtot 4 vots i Junts per Catalunya diu que no els donaran gratis, però consideren que la situació es pot reconduir.

El PROCICAT es planteja estudiar aquesta setmana el pla per reobrir l'oci nocturn. Els indicadors de la pandèmia van a la baixa però encara queden més de 400 pacients amb COVID a les unitats de cures intensives.

En marxa un operatiu de Mossos d'Esquadra i Policia Nacional contra una organització criminal presumptament dedicada a la falsificació de permisos de conduir.

Els bars i restaurants de Catalunya recupera els sopars després de sis mesos servint només menjar per emportar. És una de les imatges del cap de setmana. L'altra és la concentració de persones a la via pública per celebrar la fi del toc de queda. Imatges que han censurat els màxims responsables de Mossos i Guàrdia Urbana. Mentre la patronal de l'oci nocturn continua reclamant que se'ls deixi obrir, precisament per evitar els botellons.Torna una certa normalitat amb els indicadors de la pandèmia millorant i quan avança la vacunació. Avui comença la inmunització massiva de la població d'entre 50 i 59 anys.

Tot plegat agafa al govern encara amb funcions i enmig d'una màxima incertesa política amb ruptura i intercanvi de retrets entre JxCat i ERC que comença a explorar el suport de CUP i els Comuns a la investidura tot i que encara necessitarà vots dels de Puigdemont i aquests diuen que no els regalaran.

En clau esportiva el Barça femení es proclama campió de Lliga a 5 jornades per a què acabi la competició.

El Barcelona femenino se ha proclamado campeón de la Primera División femenina de fútbol, al combinarse su triunfo ante el Granadilla Tenerife con el empate del Levante en el feudo del Espanyol. Las de Lluís Cortés han sido las dominadoras de la competición, donde han logrado 26 victorias y niunguna derrota.

De cara al gran duelo en el Camp Nou de este sábado entre el Barcelona y el Atlético de Madrid, en Radiogaceta de los Deportes hemos hablado con el ex atlético Juanfran Torres, que considera que la clave del partido es estar fuertes mentalmente, más allá del aspecto técnico: "hay que romper estadísticas y hay que ir a Barcelona a ganar". Hace dos años Juanfran se fue a jugar a Brasil pero aseguraba que en su epoca en el conjunto rojiblanco "se juntó una generación muy buena donde todos tenían muchas ganas de triunfar y se creo un vínculo muy especial". Confesaba que volverá tarde o temprano.

A partir de dilluns les persones d'entre 50 i 59 anys ja podran vacunar-se contra el coronavirus. La campanya avança a quatre dies per a que decaigui l'estat d'alarma. A partir de diumenge ja no hi haurà toc de queda, els restaurants podran tornar a servir sopars fins les 23 hores, les reunions continuaran restringides a 6 persones. La incidència de la COVID continua a la baixa tot i que prop de 1.600 persones estan hospitalitzades per coronavirus, 479 en cures intensives.

En clau política, Junts per Catalunya ha respost la proposta d'estructura de govern que li va presentar Esquerra Republicana. Les negociacions continuen a tres setmanes per a què acabi el termini per a evitar la convocatòria automàtica d'eleccions.

La Lliga i l'Agència Catalana de Salut Pública investiguen el dinar que MESSI va fer dilluns a casa seva per la plantilla del Barça, podría haver contravingut el protocol anticovid de la lliga.