Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
Liga Iberdrola | Atlético de Madrid 0-2 FC Barcelona

El Barça gana al Atlético el partido del récord y hay liga

  • 60.739 personas presenciaron la victoria de las culés gracias a los goles de Oshoala y Duggan
  • Las locales pierden la mitad del colchón que tenían respecto a las segundas, se quedan a tres puntos
  • Las rojiblancas, con seis puntos de ventaja, aspiran a lograr un triunfo que deje casi decidido el campeonato
  • 56.000 personas lo verán en el Metropolitano lo que sería la mayor asistencia de Europa a un partido femenino de fútbol

Els Mossos d'Esquadra tenien un pla per detenir Carles Puigdemont i els ex membres del govern si els ho ordenava la justicia. Ho ha dit l'ex cap de la policia catalana, Josep Lluis Trapero, durant la seva declaració com a testimoni al Tribunal Suprem afirma que van avisar el govern que els Mossos complirien amb les lleis i la Constitució. Trapero, processat a l'Audiència Nacional per rebel.lió, també va defensar l'actuació dels Mossos tant l'1 d'octubre ocm el 20 de setembre.

L'Ajuntament de Barcelona ha retirat la pancarta amb el llaç groc que lluia a la seva façana. La Junta Electoral li havia donat 12 hores per què ho tregués, arran d'una denuncia del Partit Popular.

Desenes de col.lectius de joves han convocat avui concentracions, també a Catalunya, per alertar sobre els efectes del capitalisme en el canvi climàtic. Barcelona, per cert, ja treballa en l'ordenança de la zona de baixes emissions que entrarà en vigor l'1 de gener de 2020.

En clau esportiva el Barça coneixerà avui el seu rival a quarts de final de la Lliga de Campions.

La Liga Iberdrola tendrá este fin de semana una cita crucial para su devenir, un Atlético-Barça, primero contra segundo, que, además de definir el futuro del campeonato, batirá el récord europeo de asistencia a un partido femenino de fútbol con 56.000 personas.

El Major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluis Trapero, està citat a declarar al Tribunal Suprem en qualitat de testimoni en el judici del procés. Trapero podria acollir-se al seu dret a no declarar perquè està sent investigat per rebel.lió a l'Audiència Nacional. De la sessió d'aquest dimecres destaca la petició del fiscal per a què s'investigui per fals testimoni un dels compareixents, el responsable de Difusió Institucional de la Generalitat, Jaume Mestre.

El president de la Generalitat, Quim Torra, manté el pols i rebutja retirar els llaços grocs i les banderes estelades dels edificis de la Generalitat com li havia demanat la Junta Electoral Central (JEC). En un escrit enviat a la JEC, Torra al.lega que suposaria coartar la llibertat d'expressió i assumir les tesis de Ciutadans, el grup que es va queixar de la presència d'aquests simbols als edificis públics de la Generalitat.

Parlem també de l'impost que grava els bens de luxe a noms d'empreses i que la Generalitat podria començar a aplicar abans de l'estiu, del primer cas d'asbestosi en un treballador en actiu del metro de Barcelona per suposadament haver inhalat fibres d'amiant a les instal.lacions del suburbà i de la classificació del Barça per quarts de final de la Lliga de Campions després de guanar l'Olympique de Lió per 5 a 1.

El entrenador del Barcelona, Ernesto Valverde, ha asegurado que la prioridad de su equipo es la Champions, un día antes de enfrentarse al Olympique de Lyon en la vuelta de octavos de final.

El jugador del Barcelona Jordi Alba ha firmado su renovación con el club azulgrana hasta 2024. El lateral ha dicho que es "gratificante" al tratarse de un jugador "de la casa".

Tras la victoria por 3-1 al Rayo Vallecano, el entrenador del Barcelona, Ernesto Valverde, aseguró que es "difícil" ganar en Liga y recordó que a los rivales de su equipo también les cuesta "sumar de tres en tres". Por su parte, Míchel fue preguntado por el ultimátum que parecía la visita en el Camp Nou para seguir en el banquillo de Vallecas. "Estoy convencido de que lo puedo sacar adelante. He visto al Barcelona muy centrado, con el mejor equipo posible, pero hoy he visto bien a los míos. Hemos estado como equipo y es clave de aquí al final de temporada", dijo.