Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El central del FC Barcelona Gerard Piqué criticó las quejas del Real Madrid sobre el arbitraje en la final de Copa del Rey de baloncesto y afirmó que es algo que el club blanco hace "a menudo", también en el fútbol. "¿Las quejas del Real Madrid a los árbitros? Pasa en el baloncesto, pasa en el fútbol... después van al Metropolitano, pasa lo que pasa y callan un rato. Lo hacen a menudo, menos mal que no tienen más secciones porque sino también se quejarían del balonmano, del hockey...".

Al Tribunal Suprem continuen compareixent els processats en el judici per l'1 d'octubre. Avui es preveu la declaració de l'ex conseller de territori Josep Rull i de l'ex consellera de Treball, Dolors Bassa. Ahir Jordi Turull i Raul Romeva van presentar com a presos polítics, han negat els delictes que se'ls imputen i han negat la violència.

La setmana vinent comencen a compareixer els testimonis polítics. L'ex president del govern de l'Estat, Mariano Rajoy, compareixerà dimarts 26 de febrer a la tarda.

El jutge de Barcelona que investiga les càrregues policials de l'1 d'octubre a la capital catalana no investigarà un grup de votants, com demanava el Sindicat Professional de Policia perquè no veu en cap cas que aquestes persones ataquessin els agents. En la interlocutòria a la què ha tingut accés RNE el magistrat critica que els polítics traslladessin el conflicte al carrer.

I el Barça empata a zero davant l'Olympique de Lió en el partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions. 

Es repren al Tribunal Suprem el judici pel procés independentista. Obrirà la sessió l'ex conseller de Presidència Jordi Turull i a continuació declararà l'ex titular d'Exteriors, Raul Romeva. Mentre el president de la Generalitat, Quim Torra, ha dit estat disposat a sacrificar la seva llibertat per defensar el dret d'auto-determinació. Ho ha dit en la comferència conjunta amb Carles Puigdemont que finalment ha tingut lloc en un hotel de Brussel.les després de què el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, vetés que pogués fer-se al Parlament Europeu. Amb polèmica afegida en no haver permés el Ministeri de l'Interior que Quim Torra viatjés amb escorta oficial. Recollirem també les paraules del president del govern de l'Estat, Pedro Sanchez, a Televisió Espanyola. Sánchez ha titllat d'inassumible el document que Torra li va entregar el 20 de desembre en la reunió que van mantenir a Barcelona i ha acusat als sobiranistes de tenir pànic a dialogar dins la Constitució. En clau esportiva, el Barça juga el partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'Olympique de Lió.

Con la misión de encarrilar la eliminatoria de octavos de final de la Champions, el Barça ya está en Lyon, donde se enfrentará al Olympique. Valverde ha incluido en su lista a Samuel Umtiti, que regresa a casa tras superar su lesión.