Enlaces accesibilidad
Dijous 2 de maig a les 15.00 a Ràdio 4

La novel·la romàntica "Que l'amor ens salvi de la vida", a "Wonderland"

  • A més, Joan Barjau parla de videojocs i Víctor Farradelles d'un nou descobriment arqueològic

Por
premsa---okrne4 logo-retallat

"Wonderland" presenta la novel·la romàntica de David Escamilla i parla del futur dels videojocs, del descobriment d'un port al mar Roig i dels tallers del fotògraf Joan Fontcuberta.

Aquesta primavera deixa't seduir per una història de passions en el món de televisió, d'amors i desamors des de Barcelona a Paris, Londres i Berlín. L'autor català, David Escamilla, que ha publicat més de quaranta llibres, participa a "Wonderland". "Que l'amor ens salvi de la vida" no és com qualsevol novel·la romàntica: de ritme àgil i amb sentit de l'humor, la història està enriquida amb referències a pel·lícules i frases d'autors cèlebres.

També participa Joan Barjau que explica que els videojocs ja no són un producte exclusiu per nens i s'han convertit en veritables pel·lícules interactives. És una de les indústries que més recapta actualment i d'aquesta fusió entre videojocs i cinema pot sorgir un nou gènere audiovisual.

Víctor Farradelles parla sobre el descobriment d'un nou port en un dels indrets més màgics del món, al mar roig, Egipte.

El fotògraf Joan Fontcuberta imparteix uns tallers molt especials durant els propers 4 dies que reuniran mestres i admiradors en un espai únic, Menorca. La nostra companya Montse Soto ha estat amb Joan Fontcuberta, amb el filòsof Rafael Argullol i amb l'escriptor Eduardo Mendoza, conversant sobre aquesta suggerent experiència.

RTVE

anterior siguiente