Enlaces accesibilidad
Dimarts 10 de gener a les 20:30 a La 2

"Continuarà" presenta "El MNAC a 13 veus"

  • És una sèrie de reportatges on 13 artistes de diferents disciplines expliquen una obra d'art del MNAC
  • En el programa d'avui, l'artista Sol Picó comenta l'escultura "La gran ballarina"

Por
premsa---logo-continuara

"Continuarà” és l’agenda cultural de TVE Catalunya. S'emet els dimarts a La 2 a les 20:30.

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música, teatre, art i disseny.

Aquesta setmana el programa comença una sèrie de tretze reportatges rodats al Museu Nacional de Catalunya. "El MNAC a 13 veus" consisteix en que 13 artistes de diferents disciplines analitzen una obra d'art del Museu. En aquesta edició, la ballarina i coreògrafa Sol Picó ens dona la seva versió de l'escultura de Gargallo, "La gran ballarina".

L'equip del programa també ha assistit al rodatge de la minisèrie de TVE "Una carta para Evita" del director de "Pa Negre", Agustí Villaronga. La sèrie explica la història de la trobada d'Eva Perón amb la dona de Franco, Carmen Polo.

Pel que fa a la música, aquesta setmana coneixerem al grup valencià Maronda. El seu primer àlbum, "El fin del mundo en mapas", conté cançons que ens recorden el pop dels anys seixanta.

"Continuarà" ha visitat l'exposició "Els peixos de Mercabarna" de l'artista Victòria Rabal, on trobem una seixantena d'espècies marines que es comercialitzen al mercat. Els peixos estan fets amb la tradicional tècnica d'impressió japonesa, Gyotaku.

I de teatre, el programa recomana l'espectacle de Victoria Thierrée-Chaplin, "Murmures des murs", que es va estrenar al Centre d'Arts Escèniques de Girona. Una obra onírica i surrealista interpretada per Aurélia Thierrée.

RTVE

anterior siguiente