Anterior REE y RNE convocan el XXVI Premio de Teatro Radiofónico Margarita Xirgu con la colaboración de la Fundación SGAE Siguiente Elecciones gallegas y vascas: el análisis de los partidos en 'Las mañanas de RNE' Arriba Ir arriba

O ara o mai

|

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha iniciat el seu parlament a la cambra catalana afirmant que la proposta de Pacte Fiscal és una necessitat amb majúscules. Mas ha qualificat la proposta com "Gairebé la resposta a quasi tots els problemes que té el país". El cap de l'executiu català, ha deixat clar que "no estem contra la Constitució, sinó que emprenem una batalla política de primer nivell, perquè se'ns exclogui del règim comú".

En relació a la concreció de la proposta Mas ha dit que ha de ser l'Agència Tributària Catalana la que gestioni el conjunt dels impostos a Catalunya "col·laborant amb altres agencies de l'estat i europees òbviament" El presidnet d ela Generalitat ha afirmat que amb el Pacte Fiscal Catalunya se'n sortirà millor. Mas També s'ha referit a la coincidència que avui faci 20 anys del Jocs Olímpics de Barcelona 92 reclamant l'esperit de fer pinya i de cohesió per fer prosperar el projecte amb cohesió. Artur Mas també ha parlat de, si amb la crisi, era un bon moment per tirar endavant el Pacte Fiscal i ha afirmat amb rotunditat que "el moment és ara o mai".

Más contenidos de Radio

anterior siguiente