Enlaces accesibilidad
Televisió

Miki Esparbé i Maria Rodríguez junts per primer cop a l'escenari amb 'L'illa deserta' de Marc Artigau

 
  • Miki Esparbé i Maria Rodríguez venen al 'Late Xou amb Marc Giró' per presentar 'L'illa deserta' a La Villarroel
  • Els actors descobreixen les feines anteriors a l'èxit professional en el món de la interpretació
  • Tots els continguts del programa a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou - Maria Rodríguez i Miki Esparbé presenten 'L'illa deserta'

Miki Esparbé i Maria Rodríguez estrenen 'L'illa deserta' a La Villarroel. És la primera vegada que coincideixen damunt l'escenari, "esperem que no sigui l'última. Ens estimem fort i ha sigut un gust" ha dit Miki Esparbé. L'obra, escrita i dirigida per Marc Artigau, comença quan dues persones desconegudes, un repartidor a domicili i una banquera, queden atrapades dins d'un ascensor. "Hi ha marro?", ha preguntat Marc Giró, "Hi ha una intensitat", ha contestat Maria Rodríguez.

"La funció explora totes les possibilitats que podrien haver passat entre ells dos, la que passa realment i la que a ells dos els hi hagués agradat que passés", ha declarat Miki Esparbé, que ha afegit "l'obra parla d'aquelles vegades a la vida que mires enrere i dius: 'I si aquell dia... hagués fet allò...'". La proposta es podrà veure a La Villarroel fins al 2 de juliol.

En el cartell de la funció hi apareixen Maria Rodríguez i Miki Esparbé a la platja, amb l'aigua per sobre la cintura. No es tracta d'un fotomuntatge, "Això es va gravar a la platja del Bogatell a les 7 de la tarda, l'hora màgica" ha explicat entre riures l'actriu. "Tot l'equip ens va animar a ficar-nos-hi i ens esperaven amb tovalloles", ha dit l'actor.

Maria Rodríguez i Miki Esparbé visiten el programa de Marc Giró

'L'illa deserta', l'obra protagonitzada per Maria Rodríguez i Miki Esparbé Moisés Soler

Les feines anteriors a la fama

Abans de guanyar-se la vida amb la interpretació, Maria Rodríguez i Miki Esparbé, van passar per diverses feines. "Vaig començar a treballar a 16 anys, en bars netejant copes i, després, recordo una botiga d'esports on, jo i un company meu, posàvem cordons a vambes, que anaven a dintre capses per vendre's a les rebaixes. Vam estar tot un estiu només posant cordons, amb els dits plens de llagues", ha narrat Esparbé i Marc Giró ha comentat que semblava un "conte de Dickens".

Per la seva banda, Maria Rodríguez ha explicat que havia treballat com a cartera només els dissabtes als matins, mentre estudiava a l'Institut del Teatre. "Una vegada, estava repartint, estava a punt d'acabar el carro i, de cop, vaig obrir el carro i vaig veure un animal pintat de color verd. Era un colom, que algú l'havia pintat amb esprai i me l'havia posat al carro. A mi no m'agraden gaire els coloms, el vaig treure, el vaig mullar una mica, però no el vaig intentar reanimar, no ens enganyarem", ha reconegut l'actriu.