Enlaces accesibilidad
Submissió química

Llibertat provisional per l'home acusat de drogar i violar una dona a Igualada

  • Està previst que l'arrestat passi aquest dimarts al migdia a disposició judicial

Per
Imatge d'arxiu de Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu de Mossos d'Esquadra

Llibertat provisional per l'acusat de violar divendres una dona de 32 anys a Igualada. Cap de les parts personades, ni la fiscalia ni l'acusació particular, han sol·licitat ingrés a presó, i ha d'estar a disposició del jutjat sempre que sigui requerit. La causa està oberta per un delicte d'agressió sexual.

Els Mossos d'Esquadra l'havien detingut aquest dilluns a la tarda un home de 38 anys per haver presumptament drogat i agredit sexualment una dona de 33 anys en un pis d'Igualada. La jove va denunciar que tot va passar el passat divendres 26 de maig quan va conèixer un jove de 38 anys. Està previst que l'arrestat passi aquest dimarts al migdia a disposició judicial.

Segons la denúncia presentada per la jove, la noia estava de festa amb una amiga en una discoteca al barri del Rec, quan va trobar-se amb una coneguda que hi anava amb un noi. Quan la seva amiga va marxar, va seguir la festa amb la coneguda i el noi. Cap a les 6 de la matinada, i en tancar la discoteca el noi les va convidar a casa seva. La coneguda va rebre una trucada i va marxar al cap d'una estona.

Va ser llavors quan el noi, un cop sols, li va oferir una cervesa. Després no recorda res més de la nit fins que va despertar l'endemà al llit amb la roba abaixada i amb molèsties als genials.

En adonar-se de la situació, la jove es va vestir i va marxar corrents del domicili, un cop a fora, va trucar la coneguda amb qui la nit abans havien anat plegades al pis del presumpte agressor, però aquesta es va desentendre els fets. Per tot plegat, la jove va ser "plenament conscient" que havia patit una agressió sexual sense el seu consentiment "mitjançant alguna cosa que el noi li havia posat a la beguda".