Enlaces accesibilidad
Televisió

Els Òscars a Marc Giró: "Hem vingut a fer que ens enfonsi"

 
  • L’oportunitat desaprofitada d’Òscar Dalmau de sortir en un videoclip de la Rosalía
  • Els inicis d’Òscar Andreu a la televisió en el programa ‘Saber y ganar
  • Tots els continguts del programa a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou - La trepidant entrevista a Òscar Dalmau i Òscar Andreu

Fa 30 anys que es coneixen i des del 2009 fan plegats ‘La competència’ a RAC1. L’Òscar Dalmau i l’Òscar Andreu visiten el ‘Late Xou amb Marc Giró’ per enfrontar-se al seu passat.

El presentador ha encetat l’entrevista demanant com s’ho fan per aguantar-se després de tants anys junts. Òscar Dalmau ha saltat a l’acte: “Hi ha molta amistat, però no hi ha hagut mai sexe”. A partir d’aquí, la conversa s’ha convertit en una espècia de cursa d’obstacles: “Si nosaltres expliquem tot el que tenim preparat, no us enfonseu i seguiu surant... servei públic!”, ha dit Marc Giró.

Les ‘dalmauades’

El primer a rebre ha sigut Òscar Dalmau, que ha hagut de repassar alguna de les seves famoses ‘dalmauades’, situacions que es produeixen “quan fico la pota”, ha explicat l’humorista. Per exemple, una vegada Dalmau va voler fer la gràcia d’espantar un colom davant del nebot de 5 anys d’un amic seu. “A mi em va tocar el colom més ruc del parc. Es va posar sota el meu peu”, diu el locutor, “vaig sentir un crec”, afegeix.

També va tenir l’oportunitat de sortir en el videoclip de ‘Milionària’ de la cantant Rosalía. Ell havia de ser el presentador de concurs que hi apareix. Òscar Dalmau ha assegurat que va pensar: “A veure si et fotràs en un videoclip d’Alejandro Sanz o David Bisbal”. “Em va sortir la prudència catalana i ho vaig rebutjar”, ha reconegut Dalmau.

Òscar Andreu a ‘Saber y ganar’

El periple ha continuat amb dues anècdotes d’Òscar Andreu: la seva experiència donant notícies a ‘Saber y ganar’ i la vegada que el seu pis es va convertir en un puticlub. “Recordo que era jove, una mica més que ara”, ha fet broma l’Òscar Andreu sobre la seva primera aparició a ‘Saber y ganar’ donant les notícies. En aquestes imatges es veu a l’humorista amb 22 anys, clenxinat i amb un vestit que li anava gran. “Després d’allò, vaig decidir que no donaria mai més les notícies i que faria de pallasso. I m’ha anat molt millor.

La següent història ha sigut la de com el seu pis es va convertir en un puticlub. “Ens va arribar un burofax del propietari del pis dient que el seu fill havia d’ocupar-lo”, ha començat Òscar Andreu, “vam marxar i el cap de dos mesos va venir una antiga veïna al programa i em va ensenyar fotos de noies ensenyant el cul a sobre del que era el meu llit”, ha afegit el locutor.