Enlaces accesibilidad
Televisió

'Algo de esto quedará', el podcast d'Elisenda Roca i Adrià Roy que uneix dues generacions

 
  • Elisenda Roca i Adrià Roy, mare i fill, expliquen l’origen del seu projecte conjunt
  • La periodista i escriptora parla al ‘Late Xou amb Marc Giró’ del seu darrer llibre, ‘Animals ferits
  • Tots els continguts del programa a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou - Elisenda Roca i Adrià Roy presenten el podcast 'Algo de esto quedará'

Elisenda Roca i Adrià Roymare i fill, visiten el ‘Late Xou amb Marc Giró’ per parlar-nos del seu nou projecte conjunt. ‘Algo de esto quedará’ uneix dues generacions en una conversa de quatre participants.

La proposta segueix la següent fórmula: la periodista porta un convidat de la seva edat i el músic fa el mateix. Almenys, aquesta era la idea inicial, la realitat, ha dit Elisenda Roca, és que “anem variant” perquè tenen amics de diferents generacions, no només de la seva. La periodista també ha reconegut que “em pensava que hi hauria molt enfrontament i no, hi ha molta col·laboració”.

Elisenda Roca i Adrià Roy presenten el seu podcast 'Algo de esto quedará' | Late Xou

El podcast intergeneracional d'Elisenda Roca i Adrià Roy, 'Algo de esto quedará'

Adrià Roy ha explicat que, en un principi, no tenia clar si fer el podcast amb la seva mare: “Ella sempre em proposa coses i sempre és com, ‘mama no’ però, de sobte, em va venir amb la idea del podcast intergeneracional i em va agradar”. “Crec que és un projecte guapo”, ha afegit el músic.

De moment, el podcast, que s’emet cada dues setmanes, suma dotze programes i ha comptat amb convidats com: Lil Dami, Mònica Glaenzel, Suu o Adam Martín. Durant una hora, aproximadament, els convidats parlen sobre algun tema que travessa la frontera de l’edat.

‘Animals ferits’ d’Elisenda Roca

La periodista i escriptora també ha parlat de la seva darrere obra, ‘Animals ferits’, que es desmarca dels contes infantils i adolescents que també ha escrit l’autora. En aquesta obra, Elisenda Roca aprofundeix en les relacions tòxiques i el text té pinzellades d’experiències pròpies de l’autora. “L’he començat, però no l’he pogut acabar”, ha admès Adrià Roy, i Elisenda Roca ho ha tancat dient: “Ho entenc perquè ell també forma part d’aquesta història”.