Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Josep Maria Argimon: "Alba Vergés ha estat una bona consellera"

  • El secretari de Salut Pública ha lloat la figura de la consellera Alba Vergés: "mai ha defugit cap responsabilitat"
  • Josep Maria Argimon s'ha mostrat partidari de permetre obrir la restauració per sopar
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Argimon: "Jo aniria a sopar amb la meva bombolla"

El secretari de Salut Pública de Catalunya,  Josep Maria Argimon, ha dit que Alba Vergés ha estat una bona consellera perquè "mai ens havíem trobat en una situació així". Argimon ha afegit que Vergés es pot haver equivocat, però que mai ha defugit estar al capdavant: "No tothom ho pot dir".

No descartra ser el nou conseller de Salut: "No li he dit ni que sí ni que no"

Josep Maria Argimon no ha volgut respondre si havia rebut la proposta de ser el nou conseller de Salut: "No ho tinc al cap". Argimon ha dit que no mira l'agenda més enllà de les dues del migdia quan rep les dades dels nous infectats per coronavirus o de les deu de la nit que rep l'informe d'actualització de la pandèmia.

Partidari de permetre obrir els restaurants per poder anar a sopar amb la bombolla

El responsable de Salut Pública de la Generalitat ha contradit les prohibicions a obrir bars i restaurants a la nit: "Jo aniria a sopar amb la meva bombolla" i s'ha mostrat partidari de "donar aire" a la restauració. Argimon ha argumentat que no és l’única persona que decideix.

"Hi ha d’haver prudència en si s’ha de vacunar amb Astra-Zeneca o no, però no amb l’edat"

Amb relació a la polèmica sobre la vacunació als més grans de 55 anys amb la vacuna d'Astra-Zeneca, el secretari de Salut ha dit que és incongruent no vacunar-los: "El risc d’entrar a l'UCI del grup de 55 a 65 anys és 7 vegades més gran que els més joves i la mortalitat 200 vegades més, no té cap sentit excloure'ls".