Enlaces accesibilidad
54 edició dels premis Sant Jordi de cinematografia atorgats per RNE

Cinesa i l'Ajuntament de Sant Cugat, guardonats amb el premi Sant Jordi a la Innovació en la Industria cinematogràfica

Per

Igualment, i d'acord amb l'ICIC, Institut Català de les Indústries Culturals, el premi Sant Jordi a la Innovació en la Industria cinematogràfica ha estat per Cinesa i ajuntament de Sant Cugat per l'esforç innovador realitzat per la captació de públic en segments d'alt interès cultural.

  

El Cicle Cinema d'Autor, organitzat per Cinesa i l'Ajuntament de Sant Cugat, va néixer el 2004 arran d'una demanda real detectada a través del Pla de Cultura de la ciutat, i no ha parat de créixer des d'aleshores. Enguany el cicle arriba a la seva sisena temporada amb una setzena de pel·lícules d'autor, en versió original, una mostra variada i diversa d'estils i nacionalitats, sense oblidar pel·lícules de factura catalana, seleccionades per Àngel Comas, programador del cicle.

Cinema d'Autor comença el dijous 8 d'abril amb la pel·lícula uruguaiana Mal día para pescar, d'Álvaro Brechner, i finalitza el 29 de juliol amb el film Irschblüten  Hanami (Cerezos en flor), de Doris Dörrie.

Les dues vides d'Andrés Rabadán, Petit Indi i Garbo, l'espia, són part d'aquest programa. Destaquen també films com La teta asustada, nominada a l'Oscar a la millor pel·lícula estrangera, o el sempre crític Michael Moore, amb la cinta Capitalism: a love story.

Totes les pel·lícules del cicle es poden veure els dijous, en dos passis i a preus molt raonables. En el darrer trimestre, més de 3.400 persones han vist alguna de les pel·lícules del cicle.

 

  

El Cicle Cinema d'Autor, organizado por Cinesa y el Ayuntamiento de Sant Cugat, nació en 2004 después de una demanda real detectada a través del Pla de Cultura de la ciudad, y no ha dejado de crecer desde entonces. Este año el ciclo llega a su sexta temporada con dieciséis películas de autor, en versión original, siendo una muestra variada y diversa de estilos y nacionalidades, sin olvidar películas de factura catalana, seleccionadas por Àngel Comas, programador del ciclo.

Cinema d'Autor empieza el jueves 8 de abril con la película uruguaya Mal día para pescar, de Álvaro Brechner, y finaliza el 29 de julio con el film Irschblüten  Hanami (Cerezos en flor), de Doris Dörrie.

Les dues vides d'Andrés Rabadán, Petit Indi i Garbo, l'espia, son parte de este programa. Destacan también films como La teta asustada, nominada al Óscar a la mejor película extranjera, o el siempre crítico Michael Moore, con la cinta Capitalism: a love story.

Todas las películas del ciclo se pueden ver los jueves, en dos pases y a precios muy razonables. En el último trimestre, más de 3.400 personas han visto alguna de las películas del ciclo.