Enlaces accesibilidad

Tota la programació del cap de setmana de RTVE Catalunya

  • A 'Punts de vista' Miquel Guarro presenta 'We The Food' i també comptarem amb el ballet de Laura Alonso
  • Dissabte a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Pere Miquel, pagès i propietari de Cal Neguit de la Boqueria i nous capítols de la sèrie 'Terenci: la fabulació infinita'
  • El millor cinema en català: dissabte '4 dies' a 'El cinema de La 2'
  • Des de l'arxiu de TVE Catalunya, obres de teatre per recordar el gran Fermí Reixach
  • Dissabte 15 de juny i diumenge 16 de juny a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Pere Miquel a sobre d'un arbre
Pere Miquel, a 'Noms propis'

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte, l'actualitat cultural amb 'Punts de vista', a 'Noms propis' coneixerem al pagès i empresari Pere Miquel, i al vespre podrem veure el tercer i quart capítol de la sèrie 'Terenci: la fabulació infinita', seguida de la pel·lícula '4 dies' a 'El cinema de La 2'. El diumenge descobrirem anècdotes d'alguns carrers seleccionats per les seves curiositats, pel seu patrimoni i per les seves llegendes a 'De carrer' i 'Va de verd' visita el Delta de l’Ebre.

Els dissabtes: cultura i entreteniment

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana el xef pastisser Miquel Guarro, l'actriu Anna Griera, la companyia de ballet de Laura Alonso i el creador del gènere 'Rockmántico' Fehr Rivas. També inclou la secció de teatre amb Miriam Tortosa i de música amb Víctor Clares.

Dissabte a les 14:05h a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Pere Miquel, pagès i propietari de Cal Neguit a la Boqueria. Porta 15 anys lluitant per canviar el model productiu i adaptar-se als nous temps. Parla de la pagesia actual, del xoc de generacional, de la sequera i del producte de temporada.

Dissabte a les 15:05h a La 2.

RTVE Catalunya estrena el tercer i quart capítol de 'Terenci: la fabulació infinita', una sèrie documental que narra la vida d'un dels personatge més influents de la segona meitat del segle XX. Hi apareixen alguns dels testimonis més propers a l'autor que, a través d'entrevistes i anècdotes, dibuixen el prisma de les mil cares que va ser Terenci Moix.

Dissabte a les 20:30h a La 2.

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet el film '4 dies'. Drama dirigit per Rodrigo García basat en fets reals. Un relat de superació que narra la vida de la jove Molly, que porta deu anys consumint opioides.Una nova medicina podria donar-li ales per a començar una nova vida si és capaç de mantenir-se neta durant quatre dies, alguna cosa que tracta d'aconseguir amb l'ajuda de la seva mare Deb, una dona d'idees fèrries.

Dissabte a les 22h a La 2.

Els diumenges: plantes i carrers per tot el territori

'Va de verd', presentat per María Gómez, visita aquesta setmana un dels hàbitats aquàtics més extens de Catalunya que compta amb una gran diversitat d’espècies vegetals, algunes en perill d’extinció: el Delta de l’Ebre. Coneixerem algunes de les espècies de plantes que podem trobar a la zona humida més gran de Catalunya.

Diumenge a les 14:15h a La 2.

'De Carrer', en David Fernández i la Nerea Sanfe exploren explora el casc històric de Tarragona al carrer del Compte, visita el passat industrial de Girona al carrer Nou i Cristòfol Grober; la vibrant Riera de Mataró i la plaça de la Catedral de Lleida.

Diumenge a les 14:45h a La 2.

Fermí Reixach: un actor català, del mètode, a TVE Catalunya

Recordar Fermí Reixach ens apropa a la figura d'actor exigent amb ell mateix, dedicat, compromès. Va participar des de jove a les obres de teatre que s'emetien des de Miramar, especialment a la meravellosa sèrie Lletres catalanes. Ens ha deixat aquesta setmana després d'una llarga malaltia. Volem proposar-vos gaudir un cop més de la seva implicació en el personatge, del seu amor a la interpretació, amb algunes de les opcions del nostre arxiu històric. Diem adeu-siau a un home que ha bastit l'actual teatre català.

RTVE

anterior siguiente