Enlaces accesibilidad
De carrer

David Fernández i Nerea Sanfe visiten alguns carrers de Tarragona, Girona, Mataró i Lleida

  • David Fernández i Nerea Sanfe visiten alguns carrers de Tarragona, Girona, Mataró i Lleida
  • Diumenge, 16 de juny, a les 14:45 h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
El programa 'De carrer' visita Girona i la Nerea Sanfe apareix passejant al carrer Cristòfol Grober
Nerea Sanfe visita el carrer Cristòfol Grober de Girona

'De carrer', és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat a entendre la història dels carrers. Presentat per Nerea Sanfe i David Fernández, i dirigit per Fernando García-Haldón, s'emet els diumenges a La 2.

'De Carrer' explora el casc històric de Tarragona al carrer del Compte, visita el passat industrial de Girona al carrer Nou i Cristòfol Grober; la vibrant Riera de Mataró i la plaça de la Catedral de Lleida.

David Fernández i Nerea Sanfe visiten el carrer del Comte a Tarragona, on descobriran l’origen canalla dels pilons acolorits, ara part de l’esdeveniment artístic 'Pilons Parade', amb la veïna Olga Sobera i Georgina Fa. Pep Escoda ens parlarà sobre San Agapito Bis i la història que oculten els murs de l’antic fòrum romà.

A Girona, el carrer Nou i el carrer de Cristòfol Grober revelen la seva evolució industrial amb la veïna Teia Planas i l’historiador Lluis Costa. A més, la Nerea ens descobrirà l’hotel on es va allotjar la gran Ava Gardner. A Mataró, la Riera i la plaça de Santa Anna ens desvetllen els seus secrets a través del bar Iluro, les escultures de Pere Coll, i la històrica ferreteria de Bernat Colomer. Finalment, a la plaça de la Catedral de Lleida, Elena Aranda, Estefanía Reñé i Mariona Lladonosa revelen com aquest lloc ha esdevingut centre d’esdeveniments i cultura.

RTVE

anterior siguiente