Enlaces accesibilidad
De carrer

El carrer Granados, el Passeig del Segre, la Plaça del Vi i les Muralles de Tarragona, a 'De carrer'

  • David Fernández i Nerea Sanfe exploren carrers històrics de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, tot descobrint els seus encants i misteris
  • Diumenge, 26 de maig, a les 14:45 h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
David Fernández passejant amb una veina al carrer Enric Granados de Barcelona
El carrer Enric Granados de Barcelona, protagonista a 'De carrer' Comunicació RTVE Catalunya

'De carrer', és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat a entendre la història dels carrers. Presentat per Nerea Sanfe i David Fernández, i dirigit per Fernando García-Haldón, s'emet els diumenges a La 2.

'De Carrer' descobreix la bellesa i la història de carrers com el Passeig del Segre de Sant Llorenç de Montgai (Lleida), la bulliciosa Enric Granados de Barcelona, l’emblemàtica Plaça del Vi de Girona i les antigues muralles de Tarragona per la Via de l’Imperi Romà.

David Fernández i Nerea Sanfe ens guien per carrers plens d’història i vida, amb entrevistes a veïns i comerciants. Aquest episodi ens submergeix en l’essència de cada lloc, destacant detalls que sovint passen desapercebuts. Un viatge fascinant per la història i la cultura catalanes. Veurem com aquests carrers s’han transformat amb el temps, conservant encara la seva essència a la vegada que abracen el present. 

RTVE

anterior siguiente