Enlaces accesibilidad

Els carrers Cós del Bou, Rei Ferran el Catòlic, la plaça del Mercadal i el carrer del Temple, a 'De carrer'

  • David Fernández i Nerea Sanfe ens porten en un viatge fascinant pels carrers històrics de Tarragona, Girona, Balaguer i Badalona
  • Diumenge, 19 de maig, a les 14:40 h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Nerea Sanfe en un moment del rodatge a Girona
Nerea Sanfe al carrer del Rei Ferran el Catòlic de Girona

'De carrer', és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat a entendre la història dels carrers. Presentat per Nerea Sanfe i David Fernández, i dirigit per Fernando García-Haldón, s'emet els diumenges a La 2.

'De Carrer' visita nous carrers històrics de Tarragona, Girona, Balaguer i Badalona, descobrint els seus secrets i vivències. Coneixerem el barri antic de Tarragona al carrer del Cós del Bou i la Baixada de la Pescateria, per després traslladar-nos al carrer medieval del Rei Ferran el Catòlic, a Girona, al carrer del Temple a la localitat de Badalona i, finalment, la plaça del Mercadal i el carrer D'Avall de Lleida.

David Fernández i Nerea Sanfe. Des del bulliciós carrer del Cós del Bou i la Baixada de la Pescateria de Tarragona o el medieval carrer del Rei Ferran el Catòlic fins a l'emblemàtica plaça del Mercadal de Balaguer, passant pel carrer del Temple de Badalona. Cada carrer revela la seva pròpia història i caràcter. Amb entrevistes a veïns i experts locals, coneixerem secrets ocults, tradicions arrelades i la vida quotidiana d'aquestes comunitats.

Un viatge ple de sorpreses i emocions que ens submergeix en la rica herència cultural i arquitectònica de Catalunya. Des de les antigues muralles medievals fins a les modernes escultures i comerços, cada racó d'aquests carrers explica una història única i captivadora.

RTVE

anterior siguiente