Enlaces accesibilidad
La seu de RTVE a Tarragona

La seu de RTVE a Tarragona es traslladarà a l'edifici de La Tabacalera

  • Esteve Crespo: "Aquest acord permetrà a RTVE fer un salt cap endavant, perquè unificarà les seus de RNE i TVE"
  • RTVE ocuparà un espai de 265,65 m² amb una concessió de 20 anys

Per
Esteve Crepo i Rubén Viñuales s'estrenyen la mà, confirmant l'acord
El director de RTVE Catalunya Esteve Crepo i l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat al ple la cessió d'un espai a la finca municipal La Tabacalera a RTVE, per implantar-hi la seu de la Unitat Informativa de RTVE a Tarragona.

RTVE ocuparà un espai de 265,65 m² situat en la tercera planta del Magatzem 2 de l'edifici municipal La Tabacalera, on s'instal·laran i s'unificaran les seus de RNE i TVE a Tarragona.

Aquest acord amb l'Ajuntament de Tarragona permetrà l'ús a RTVE mitjançant una adjudicació directa durant un període de 20 anys i amb una retribució anual de 25.307 euros. Els pròxims mesos RTVE presentarà el projecte tècnic de les obres i instal·lacions de La Tabacalera i el 3% del valor del domini públic i el pressupost de les obres, requisits indispensables de l'acord.

El director de RTVE Catalunya, Esteve Crespo ha explicat: "Aquest acord permetrà a RTVE fer un salt cap endavant, perquè unificarà les seus de RNE, Ràdio 4, i TVE. Això permetrà un treball conjunt des d'un mateix centre dels dos mitjans, però també fer una aposta clara per la renovació tecnològica i les noves tecnologies que s'introduiran al centre. A la vegada també ens donarà una projecció més important de tot allò que, d'una banda, es faci i passi a Tarragona, però també de la nostra presència allà, al tenir connexió conjunta, més decidida i una aposta més clara en aquest cas per Tarragona i per la projecció de RTVE Catalunya".

L'acord ha passat per tots els filtres tècnics necessaris per al correcte desenvolupament d'una iniciativa d'aquest tipus, així com l'Informe d'Enginyeria Industrial, l'expedient del Gabinet Tècnic Fiscal i el compliment de les Normes de Plantejament Urbanístic.

RTVE

anterior siguiente