Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa amb l'escriptor Rafael Tarradas Bultó

  • La seva primera obra va ser 'El heredero' un relat personal sobre la seva nombrosa família
  • Dissabte, 11 de juny, a les 13:00 h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Rafael Tarradas Bultó i Anna Cler abans de començar l'entrevista
Rafael Tarradas Bultó i Anna Cler abans de començar l'entrevista

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al Noms propis d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista Rafael Tarradas Bultó. Recentment, ha publicat la seva segona novel·la 'El valle de los arcángeles', que situa l’acció entre Barcelona i Cuba quan aquesta formava part de la península espanyola.

'El heredero' és un relat personal sobre la seva nombrosa família

'El heredero' és un relat personal sobre la seva nombrosa família RTVE CATALUNYA

Provinent d’una famila benestant i nombrosa, el seu avi va ser qui va fundar l’empresa de motocicletes Bultaco. De fet, com li agrada molt la història, va investigar sobre el passat de la seva i d’altres famílies de la burgesia catalana i les va situar durant el període de la Guerra Civil. Així va néixer la seva primera obra, 'El heredero'. Durant la conversa, ens explicarà que quan va començar a escriure ho va fer pensant només en donar-ho a conèixer a la família, però l’editorial Planeta es va interessar pel relat i li va acabar publicant.

Rafael Tarradas Bultó és autor de 'El heredero' i 'El valle de los arcángeles'

És autor de 'El heredero' i 'El valle de los arcángeles' RTVE

Ara viu a Madrid i treballa en una agència de comunicació. Quan plega una de les seves aficions és cultivar hortalisses en una cabana que posseeix a prop d’Àvila. Allà, confessa, troba l’oxigen que necessita quan la voràgine de les ciutats l’esgota

RTVE

anterior siguiente