Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa amb l'humorista Juan Carlos Ortega

  • Ha presentat 'La mitad invisible' de La 2 i està de gira amb un espectacle donant veu als seus personatges més coneguts
  • Dissabte, 4 de juny, a les 12:55 h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Juan Carlos Ortega i Anna Cler, en un moment de l'entrevista
Juan Carlos Ortega i Anna Cler, en un moment de l'entrevista

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al Noms propis d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista Juan Carlos Ortega. Durant un temps va presentar el programa de La 2, 'La mitad invisible'. Col·labora setmanalment al programa presentat per Gemma Nierga, Cafè d'idees de La 2, i a la Cadena SER condueix el programa “Las noches de Ortega” i Transmite la SER”.

Va presentar el programa 'La mitad invisible' a La 2, entre 2013 i 2016

Va presentar el programa 'La mitad invisible' a La 2, entre 2013 i 2016 RTVE CATALUNYA

Curiosament, fa temps que no va a l'emissora de ràdio, emet els programes des de casa seva on s’ha muntat un petit estudi. Ell fa el guió i grava les veus dels diferents personatges que recrea. Després d’anys d’experiència, ha anat polint una tècnica amb la que és capaç de simular veus diferents, de manera que sembli que les trucades dels suposats oients són reals.

Juan Carlos té un estudi de ràdio a casa seva

Juan Carlos té un estudi de ràdio a casa seva RTVE CATALUNYA

Ortega és un tipus peculiar que fa un humor entre irreverent i surrealista. La seva passió per la ràdio va començar de petit, escoltant el que considera el seu heroi, el periodista Luís del Olmo.

A més de la ràdio, està de gira realitzant el show d'humor Cosmos, un espectacle on recull tot un món d'experiències, un univers de veus i personatges que han aparegut en els seus programes de ràdio durant els últims anys.

RTVE

anterior siguiente