Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa aquesta setmana amb el presentador Jordi Hurtado

  • Va començar fent ràdio i doblatge, i enguany ha celebrat 25 Anys al capdavant del popular concurs de La 2 'Saber y ganar'
  • Dissabte, 28 de maig, a les 13:00 h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Jordi Hurtado i Anna Cler abans de començar l'entrevista
Jordi Hurtado i Anna Cler abans de començar l'entrevista

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista Jordi Hurtado. Coneixerem els seus inicis com a comunicador, des de Ràdio Joventut fins al doblatge de cinema i publicitat, que han marcat part de la seva trajectòria professional.

Jordi Hurtado, als passadissos de RTVE Catalunya

Jordi Hurtado, als passadissos de RTVE Catalunya RTVE CATALUNYA

Ens explicarà, també, com va començar a fer televisió. Tot i que inicialment no va ser l'escollit al càsting de presentador del concurs televisiu 'Los sabios', poc temps després va demanar-li feina al cap de programes d'aquella època a TVE Catalunya,  Sergi Schaaff i va sortir del despatx amb l’encàrrec de presentar el concurs 'Si lo sé, no vengo'.

El programa 'Saber y ganar' ha celebrat recentment els 25 anys en antena

El programa 'Saber y ganar' ha celebrat recentment els 25 anys en antena RTVE CATALUNYA

Porta 25 anys al capdavant del concurs 'Saber y Ganar' i diu que ho fa amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Des de fa temps es pren amb esportivitat la broma sobre si és immortal, i ens confessarà que al principi no li feia massa gràcia, però ara ja s'hi ha acostumat.

Tot i que es considera molt reservat amb la seva vida personal, no obstant això, assegura que no li molesta que l’aturin pel carrer i es vulguin fer fotos amb ell.

RTVE

anterior siguiente