Enlaces accesibilidad
Divendres 4 d'octubre a les 19h a La 2

Roser Amills explica el tancament del govern dels EUA, a "Vespre a La 2"

  • A més, el programa repassarà les millors propostes i activitats per gaudir del cap de setmana

Per
Xavi Díaz és el presentador de "Vespre a La 2" tve

"Vespre a La 2", la nova finestra informativa de producció pròpia. Un espai diari, de dilluns a divendres, on es repassarà la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres a les 19h. a La 2.

El programa "Vespre a La 2" repassarà divendres tota la informació de la jornada i comptarà amb les seccions de Roser Amills i Màbel Martí i amb l'hipnotitzador Luis Pardo. La secció 'Continuarà' presentarà la novel•la "El perfume secreto del melocotón".

Com cada dia el programa repassarà tota l'actualitat de la jornada. A més se centrarà en la 26a edició de l'Oktoberfest a Calella, la fira de la cervesa de Calella, i en la Barcelona Tattoo Expo, el Saló del Tatuatge de la Fira de Barcelona.

A la seva secció Roser Amills explicarà què significa el tancament del govern dels Estats Units. I la secció de propostes pel cap de setmana, 'Sortim', conduïda per Màbel Martí se centrarà en la Festa de l'Anxova de l'Escala i la Fira del Disc de Barcelona.

A la secció 'Continuarà' es presentarà el llibre "El perfume secreto del melocotón" de Joan Harris. L'autora recupera a Vianne Rocher, la protagonista de la novel·la i més tard pel·lícula "Chocolat".

I per acabar, l'hipnotitzador Luis Pardo visitarà el plató per fer un número d'hipnosi. Luis Pardo actua aquests dies a la Sala Muntaner de Barcelona, a l'espectacle "Hypnos".

RTVE

anterior siguiente
-->