Anterior REE y RNE convocan el XXVI Premio de Teatro Radiofónico Margarita Xirgu con la colaboración de la Fundación SGAE Siguiente Yllana se ríe de la obsesión por la alta cocina en 'Chefs' Arriba Ir arriba
Món Rural programa de Ràdio 4 dirigit per Jesús Riverola

Món Rural

  • Dissabtes de 08.00 a 08.30

  • Escolta els àudios A la Carta

|

Dirigit i presentat per Jesús Riverola

Des de Ràdio 4 a Lleida, l’actualitat del món del camp. Les vivències, els seus mal de caps...un viatge per tot el país de la mà de la gent que treballa la terra. Els seus punts de vista, les seves preocupacions, les novetats, el seguiment del territori.

Món Rural, es un programa que cada dissabte intentarà apropar-vos a la realitat de la gent que treballar per produir aquests aliments que cada dia ens portem a la boca sense plantejar-nos d’on surten ni l’esforç que representen per milers de famílies que continuen pensant que la terra es per qui la treballa tot i els impediments dels mercats.

Mon Rural informarem, escoltarem, debatrem, criticarem, aplaudirem. Volem ser el rebedor de tot allò relacionat amb l’agricultura, la ramaderia, la pesca i la cura del medi ambient. Tots i esteu convidats i tan sol us demanem que pagueu amb la vostra atenció i complicitat.

Más contenidos de Radio

anterior siguiente