Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
Els bombers creuen que el foc dels Ports pot començar a estar controlat. Agents forestals comencen a cercar poves que expliquin l'inici de l'incendi. Emotius funerals pels 4 bombers morts mentre lluitaven perquè el foc no arribés a Horta de Sant Joan. Segon dia d'onada de calor. A bona part del país, aquest dijous ha estat el dia més calorós del que va d'estiu. La policia escorcolla les dependències de l'Orfeó Català al Palau de la Música perquè dcreuen que es poden haver desviat dos milions d'euros. Samuel Eto'o vestirà de blau i negre la proxima temporada, el seu representant ha tancat l'acord definitiu amb els dirigents de l'Inter de Milà.
-Les condicions climatològiques fan revifar l'incendi d'Horta de Sant Joan. Continuen molt greus els dos bombers que van resultar atrapats pel foc amb altres 4 que van morir. -Una fuita d'àcid nítric de la planta d'Ercros a Tarragona ha originat un núvol tòxic aquest migdia. No hi ha hagut danys personals. - Milions de persones van seguir l'eclipsi solar més llarg del segle 21. Durant més de sis minuts, el disc solar ha quedat enfosquit per l'ombra de la lluna. - El Barça continua la seva estada a Anglaterra, pendent del futur de Samuel Etoó. El club nega haver ofert 75 milions d'euros a l'Inter, per fitxar Ibrahímovic sense dependre de la prima que demana Eto'o per marxar.
-El conseller d'economia, Antoni Castells, ha donat detalls del nou model de finançament. Catalunya rebrà fins a 4.028 milions d'euros el 2012. -Nissan no retiràrà l'Expedient de Regulació d'Ocupació, però ofereix millores per acollir-se a les baixes voluntàries. -La compravenda d'habitatges puja un 12% d'abril a maig, però continúa a la baixa respecte a l'any passat. -D'aqui a 6 anys el 70% d'alumnes amb discapacitats es podran escolaritzar en centres ordinaris. La Generalitat invertirà 29 milions d'euros per fer-ho possible. -El primer reforç del Barça, el brasiler Maxwell, arribarà demà a Barcelona i el presentaran a la tarda.
Castells critica que CiU es mantingui al marge de l'acord pel finançament. La tensió anticipa un ple extraordinari molt mogut per la setmana vinent. Darrer esforç de la plantilla de Nissan per evitar l'expedient de regulació d'ocupació que preveu acomiadar 581 treballadors. La compravenda de pisos es recupera suaument i puja d'un 16% d'abril a maig. Les operacions que més es reactiven són les d'habitatge nou. Els veïns de Les Corts rebutgen qualsevol pla per reqüalificar el Miniestadi i es consideren traïts per l'Ajuntament i el Barça. El Barça es cansa d'esperar Filipe Luis i tanca el fitxatge del lateral esquerre brasiler Maxwell, de 27 anys.
Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.