Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
L'Informatiu Cap de Setmana destaca que manca mobilitat geogràfica a Catalunya per poder lluitar contra l'atur. També la protesta dels pagesos contra la prohibició de sega durant les hores de màxima insolació decretada per la Generalitat des d'avui. I l'inici del Tour de França que dijous i divendres trepitajarà terres catalanes.
Un altre incendi de vegetació agrícola ha cremat aquesta tarda més de 160 hectàrees a Cabanabona, a la Noguera... a hores d'ara ja és en fase de control. És el cinquè incendi en 3 dies a Ponent. L'onada de calor i les feines que ara es fan als camps de conreu augmenten el risc i, per aixó, Protecció civil manté activada l'alerta... La Generalitat ha prohibit fer servir maquinària agrícola durant les hores de més calor fins demà. Tot és a punt a Monaco per acollir la sortida d'una nova edició del Tour de França que, a més del duel entre Armstrong i Contador, té altres punts d'interès. El principal: les dues etapes catalanes i el seu pas per Girona i Barcelona.
Els quatre incendis declarats ahir a Ponent ja estan en fase d'extinció. En total han cremat 400 hactàrees de conreus i vegetació. La Generalitat manté l'alerta per la calor i el perill de foc, i demana que NO es facin feines agrícoles en hores de màxim risc. El Prat afronta avui la primera fase de les vacances amb força normalitat. Entre avui i diumenge hi faran unes 4.000 operacions, una quarta part a la nova T-1. Les noves instal.lacions de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona permetran augmentar l'activitat en un 25 per cent. La majoria de serveis, entre els quals urgències, funcionaran després de l'estiu, tot i que l'hospital no restarà a ple rendiment fins d'aquí a dos anys. Demà arrenca el Tour, amb el duel dels dos Astanás (Armstrong i Contador) com a primer plat. Enguany la ronda francesa passarà per Girona i per Barcelona...on avui l'han presentada. Dijous i divendres l'ajuntament restringirà el trànsit pels carrers afectats
Catalunya lidera el descens de l'atur, que baixa per segon mes consecutiu a tot l'estat. La Generalitat manté activada l'alerta meteorològica per l'onada de calor. Ofensiva policial a l'AP-7 aquest estiu, al seu tram sud, per evitar robatoris. La cultura catalana lamenta la pèrdua de l'escriptor Baltasar Porcel, que va morir ahir d'un càncer que se li va reproduir. Pau Gasol deixa entreveure que SÍ que jugarà l'europeu de Polònia amb la selecció espanyola
Una noia de vint anys, primera víctima mortal de la Grip Nova a Catalunya. Comença l'apagada analògica a vuitanta-quatre municipis catalans. Accident mortal als túnels de Vallvidrera. Trànsit engega la campanya d'estiu. U-2 comença la seva gira mundial, 360 graus, a Barcelona. Eto'o vol quedar-se al Barça i nega contactes amb el Manchester City.

Televisió Espanyola a Catalunya està d'aniversari: fa 50 anys des de la primera emissió el 14 de juliol de 1959. Per celebrar-ho amb vosaltres estrenem aquest envelat ambulant. L'envelat s'ha obert al públic a la plaça del Centre de Cultura de Sant Cugat, on aquests dies és festa major. L'envelat farà ruta fins al 30 de setembre i passarà també per Madrid. En aquest espai es faran diverses activitats com un càsting de reporters, la visitaran personatges famosos i hi haurà actuacions.