Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
L'Informatiu Cap de Setmana ens informa del no al finançament d'ERC. També destaquem que demà és el dia de l'Esclerosi Múltiple. I pels qui estan de vacances recomanem una exposició de les fotografies que Picasso va fer a Horta de Sant al 1909. I que finalment Et'o no va al Manchester City.
Govern de la Generalitat i Govern central apropen posicions sobre el finançament que creuen és a punt per tancar un acord. Esquerra Republicana exigeix que s'arribi als 3800 milions d'euros. Un home de 31 anys és el tercer cas greu de grip nova a Catalunya. Es ingressat a l'hospital Joan 23 de Tarragona. Un equip de la Universitat Politècnica de Catalunya experimenta amb partícules d'or per lluitar contra el cáncer. La setena etapa del Tour de França deixa Barcelona. En els dos dies que la cursa ha estat per terres catalanes un milió i mig de persones han sortit al carrer per seguir-la.
A l'informatiu migdia es segueix amb atenció les últiems converses per arribar a un acord de finançament. I també es dedica una especial atenció a la sortida de l'etapa del Tour de França des de Barcelona

La setena etapa del TOUR es disputarà entre Barcelona i Andorra. LLIBRERIA Amb un recorregut de 224 quilòmetres, els ciclistes passaran per poblacions com Sant Cugat del Vallès, Manresa o Solsona. Després de coronar el Port del Comte i passar per Organyà i la Seu d'Urgell, el TOUR entrarà a Andorra. L'etapa s'acabarà a 2.240 metres d'altitud...els que té l'estació andorrana d'ARCALÍS.....

-El Noruec Thor Júshof guanya l'etapa del Tour de Barcelona. -Milers de persones han seguir l'etapa cicliste per terres catalanes que no ha provocat gaires problemes de transit -El conseller d'economia de la Generalitat reconeix avenços en la negociació del finançament. -Acord per un nou expedient de regulació a SEAT. Afectarà temporalment a 8 mil treballadors.

Girona respira Tour. I és que avui és el centre de totes de mirades. Molts han estat els curiosos que no s'han volgut perdre detall de l'històric esdeveniment. N'hi ha que s'han animat a saltar-se tots els dispositius amb bicicleta.

L'animació tampoc no ha faltat en la sisena etapa. L'espectacular caravana publicitària del Tour amb 180 vehicles i 600 animadors han entretingut durant gairebé una hora els afeccionats més matiners.

I és que no tan sols el color groc ha estat el protagonista (10:22). Com tampoc els favorits. Armstrong va viure durant 5 anys a la capital gironina i això s'ha notat a l'hora de fer prediccions...

5.000 efectius controlaran la seguretat del Tour a Catalunya. És un dels operatius més importants dels darrers anys. A partir de quarts de tres ja es començaran a tallar els carrers al trànsit a Barcelona. Els ciclistes entraran a la capital catalana per la rambla Guipúscoa i la travessarran fins arribar a l'estadi olímpic. Per això, avui, més que mai, es recomana no agafar el cotxe fins que hagi acabat l'etapa.

La prohibició d'aparcar i les tanques delaten que l'etapa del tour passarà aquesta tarda pel passeig de Sant Joan. Aquest matí encara hi circulaven cotxes, però a partir de quarts de tres es tallaran els carrers. Els veïns, en general, estan ben informats.

Des de primera hora del matí, Montjuic s'ha vestit amb el groc del Tour. Els operaris enllestien el podi... l'arribada.. i les diferents zones per a les autoritats i els vips. Els tècnics d'aquesta casa i de la resta de televisions ho posaven tot a punt per retramstre a tot el món la tercera arribada de la prova francesa a Barcelona. Amb al mal temps pocs aficionats s'hi han acostat, els més matiners com sempre els britànics, que esperen veure la tercera victòria d'etapa del seu compatriota Mark Cavendish. Sí que s'ha vist a més d'un turista despitat que tot i això no han perdut l'oportunitat de comprar en una de les moltes botigues de l'organització.

Cap al migdia ha plogut amb més força, però els seguidors més valents ja han agafat posicions per veure els ciclistes molt a prop.

Mentrestant, el tour anirà rodant per mig Catalunya...El recorregut obligarà a anar tallant les carreteres per on passi...un maldecap per uns...i una oportunitat de veure de prop els seus ídols per altres...

El tour arriba a Catalunya. Demà, la caravana anirà de Girona a Barcelona, i divendres marxarà camí d'Andorra. Centenars de treballadors de diverses empreses del sector del metall s'han manifestat a Barcelona. 100 comadrones participen en un projecte per resoldre dubtes de les mares novelles per videoconferència. Vist per sentència el judici pel crim de Maores, la nena de 14 anys que va morir presumptament a mans de dos companys de classe. El president del Barça, Joan Laporta, confia plenament amb la plantilla actual i assegura que, si per ell fos, no fitxaria ningú.
-ELS DOS MENORS ACUSATS DE MATAR UNA COMPANYA DE CLASSE A RIPOLLET COMPAREIXEN DAVANT EL TRIBUNAL. -31 DETINGUTS A BADALONA ACUSATS DE COMETRE MÉS DUN CENTENAR DE ROBATORIS AMB VIOLÈNCIA I INTIMIDACIÓ. -A LA COSTA CATALANA HI HA VUIT ESPAIS NATURALS EN PERILL PER LA PRESSIÓ URBANÍSTICA I L'ACTIVITAT INDUSTRIAL, SEGONS GREENPEACE. -CANTANTS, ESPORTISTES, FAMILIARS I MILERS DE FANS ASSISTEIXEN AL FUNERAL DE MICKAEL JACKSON AL STAPLES CENTER DE LOS ANGELES - VICTOR VALDÉS CONTINUARÀ AL BARÇA CINC ANYS MÉS. El PORTER DIU HAVER COMPLERT EL SEU SOMNI.

Jutgen els dos menors que suposadament van degollar una companya d'escola en una descampat de Ripollet. La Guàrdia Civil deté els membres d'una banda dedicada al tràfic de cocaïna que operava a l'aeroport del Prat. A Catalunya hi ha vuit espais naturals en perill. És l'alerta que fa cada any Greenpeace sobre els nivells de destrucció de la costa. Arrenca The Brandery, el nou saló de moda urbana de Barcelona. I finalment el Barça ha pogut tancar la renovació de Víctor Valdés. Després de molts estires i arronses, el porter de l'Hospitalet serà blaugrana fins al 2014. A Madrid, el show Cristiano va omplir anit el Bernabeu amb 80 mil seguidors il.lusionats.

Jutgen els dos menors que suposadament van degollar una companya d'escola en una descampat de Ripollet. La Guàrdia Civil deté els membres d'una banda dedicada al tràfic de cocaïna que operava a l'aeroport del Prat. A Catalunya hi ha vuit espais naturals en perill. És l'alerta que fa cada any Greenpeace sobre els nivells de destrucció de la costa. Arrenca The Brandery, el nou saló de moda urbana de Barcelona. I finalment el Barça ha pogut tancar la renovació de Víctor Valdés. Després de molts estires i arronses, el porter de l'Hospitalet serà blaugrana fins al 2014. A Madrid, el show Cristiano va omplir anit el Bernabeu amb 80 mil seguidors il.lusionats.
Baixada espectacular de les temperatures. Fins a 15º de diferència respecte la setmana passada. Una bona refrescada que va acompanyada d'inestabilitat. Ruixats i tempestes que en les últimes hores s'han repetit a nombroses comarques, i que ens acompanyaran un parell de dies més. El cap de setmana: més tranquil i amb temperatures més altes.
Una dona de 52 anys és el segon cas greu de grip nova a Catalunya. L'altre cas greu de grip és un home de 32 anys, que continúa ingressat a cures intensives de l'hospital Joan 23 de tarragona. I els últims dies s'han detectat una vintena més de casos lleus a catalunya. L'economia catalana no es recuperarà fins que no es normalitzi el crèdit. És una de les conclusions a la que han arribat les cambres de comerç, que avui han presentat la memòria econòmica de l'any passat. També preveuen que l'any vinent no hi haurà creixement econòmic. Les obres de la nova estació de la Sagrera suposaran el doble de l'endeutament previst per les administracions. Avui s'ha ratificat el conveni que permetrà licitar les obres en poques setmanes. Finalment, s'ha recollit la petició dels veïns de cobrir les vies entre el clot i la nova estació.
L'Informatiu del diumenge destaca que ja funciona el primer tram del canal Segarra-Garrigues què permetrà transformar fins a 70mil hectàreas de secà en regadiu. També les 3 detencions que la policia francesa va fer ahir a PÓ, al sud de França. I en els esports la primera etapa del Tour