Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Europa regula les normes de seguretat en els aeroports i els articles que no es poden pujar a l'avió. Això canviés l'any vinent amb la introducció de nous sistemes de tecnologia més avançada. Els aeroports europeus són els més segurs del món.

En els darrers anys, Europa ha finançat una part important de les obres de major envergadura, com els aeroports, la dessalinitzadora, dics, el tren d'alta velocitat i el de rodalia.

Catalunya, considerada una zona amb els serveis bàsics resolts, les inversions d'ara endavant seran més en investigació, desenvolupament, innovació i en programes de qualitat.

"Aquest equip està cridat a fer història, sobretot si acaba aconseguint els 3 títols de la temporada... Però el repte és que el cicle de bon joc i la possibilitat de guanyar, es perllongui. Guardiola ha convençut els incrèduls com a tècnic...Ara té un altre repte: que aquest grup de jugadors fora de sèrie no caiguin en l'autocomplaença."

Ara sí, el Pep Guardiola entrenador també podrà celebrar titols. De fet, ja va debutar a les banquetes amb l'ascens del filial a Segona B. Però molts dubtaven que repetís eficàcia al primer equip. Només arribar, va gestionar amb èxit el desig de Messi d'anar als Jocs, i va recuperar els millors Etoó i Henry. Els resultats no han trigat a arribar, però ell ha estat coherent, amb un discurs idèntic quan va deixar de ser jugador del Barça, i en la presentació com a substitut de Rijkaard.

És clar que, amb tants titols com a jugador, i amb la combinació de talent, treball i la sort sempre necessaria per triomfar, l'exit estava garantit.

Continuarà celebra el lliurament dels premis a la cultura, que atorga cada any coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, amb una gran festa en la terrassa de l'hotel 'Casa Fuster'

"L'Informatiu" ha tingut accés a la recreació virtual del que serà el gran nus ferroviari de Barcelona, la nova estació central de la Sagrera. L'estació central de la Sagrera podria començar a caminar aviat. Davant les dificultats de finançament, la Generalitat ha ofert avançar els diners a compte del fons de l'Estatut, i així desencallar el projecte. El projecte de la Sagrera vol convertir-se en el nus de comunicacions ferroviàries i de transports metropolitans de Barcelona. L'estació tindrà quatre nivells diferents per acollir en un mateix espai l'estació de l'alta velocitat, un altre nivell per a rodalies i un altre per autobusos interurbans, tots ells connectats amb el metro.
El Col¿legi Oficial d¿Enginyers de Telecomunicacions de Catalunya (COETC) i l¿Associació Catalana d¿Enginyers de Telecomunicació (ACET) organitzen la XIV edició de la ¿Nit de les Telecomunicacions¿. Aquest acte s¿ha convertit en el punt de trobada de referència del sector de les telecomunicacions i a cada edició es lliuren els premis ¿Salvà i Campillo¿. En l¿edició d¿enguany, TVE Catalunya ha rebut el premi en l¿apartat de `Premi Especial¿ que li ha fet a mans d¿un professional històric de la cadena, l¿enginyer de telecomunicacions Manuel Moralejo, amb motiu del 50 aniversari de TVE Catalunya. El premi el va recollir la directora de TVE Catalunya Montse Abbad.