Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Así se ha pronunciado Ramón Planes, secretario técnico blaugrana tras la destitución de Éric Abidal, en la presentación del último fichaje de los catalanes, el portugués Francisco Trincao. En un acto en el que no estuvo presente el presidente Josep María Bartomeu, Planes ha asegurado que el proyecto sigue pasando por "rodear bien al mejor jugador del mundo" y que "no podemos hacer de esto una disputa entre Messi y el Barcelona porque ninguno de los dos lo merece". Informa desde Barcelona Josep Capel.

Su iniciativa de la moción de censura ya ha sido respaldada por otro opositor importante, Víctor Font, a través de Twitter. Y cómo no, Joan Laporta también ha enviado un mensaje contundente: pide la dimisión immediata de toda la Junta. Aun así, de momento Bartomeu aguanta.

Mientras el Secetario Técnico del club Ramón Planes ha afirmado: "Nosotros no contemplamos ninguna salida de ningun tipo por parte de Leo, de manera contractual, porque lo que queremos es que se quede.

Primera reunió aquest dimarts del nou comité executiu de crisi per la COVID19. Ecapçalat pel president de la Generalitat, Quim Torra, qui diu que estudiarà la possibilitat plantejada pel cap de l'executiu central, Pedro Sánchez, per què les autonomies demanin l'estat d'alarma per al seu territori. Mentre Ensenyament i Salut continuen dissenyant com ha de ser el retorn segur a les classes el 14 de setembre. Plantegen grups reduïts, entrades i sortides esglaonades, mascareta obligatòria a secundària i testos massius.

L'altra pota de la pandèmia són els seus efectes sobre l'economia. L'agència de qualificació Moody's diu que Catalunya és la quarta comunitat de l'Estat més perjudicada, després de les Balears, Canàries, i la Comunitat Valenciana perque té una economia basada en el turisme, la restauració i la construcció.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les dues ex treballadores d'una residència de Terrassa per un presumpte delicte contra la integritat moral per haver vexat una usuària i haver-ho gravat i difós a través de les xarxes socials.

L'Ajuntament de Barcelona ha tancat el Parc de la Ciutadella durant tres dies per revisar l'estat del seu arbrat, després de que la caiguda ahir d'una palmera acabés amb la vida d'un home i provoqués ferides a una dona.

En plana esportiva Messi ha demanat al Barça poder marxar d'inmediat. Té una clàusula al seu contracte que li permet rescindir-lo unilateralment abans de què acabi la temporada. El Barça li respon que no pot perque la temporada va acabar el 10 de juny. Aquest matí ja es presenten les primeres mocions de censura contra el president del club, Josep Maria Bartomeu.

El capitán del Barcelona, Lionel Messi, ha enviado un burofax al club catalán en el que solicita que se le conceda la carta de libertad para poder firmar por otro club.

Fuentes de la entidad azulgrana explicaron a EFE que, en la misiva, Messi alega la cláusula que tiene en su contrato y que le permitía irse libre antes del pasado 10 junio.

Sin embargo, como el internacional argentino no la ejecutó antes de esa fecha, el Barça lo dio automáticamente por renovado una temporada más, hasta el 30 de junio de 2021, y su cláusula de rescisión pasó a ser de 700 millones de euros.

El considerado por muchos como el mejor futbolista de todos los tiempos ha comunicado al club su intención de rescindir el contrato que le vincula a la entidad catalana durante una temporada más. Así, el argentino ha trasladado dicha intención al Barcelona a través de un burofax. Con todo, parece que la cláusula que le permite rescindir su contrato habría expirado en junio. Informa Josep Capel.

El govern es reuneix avui de forma extraordinària per aprovar el pla amb les mesures anticovid a l'ensenyament. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha avançat algunes com l'obligatorietat de portar mascareta a partir dels 12 anys, ratios a primària de no més de 20 alumnes, i un cribatge massiu amb mig milió de proves.

El curs comença el 14 de setembre, fins llavors diu el govern que són dies claus per fer aplanar la corva de contagis que continua a l'alça.

I en aquest sentit el govern ha prohibit tota reunió de més de 10 persones en l'ambit públic o privat, també ha restringit els aforaments a bars, restaurants, o actes religiosos a Granollers, Canovelles, Les Franqueses del Vallés i Terrassa tot i que en el cas de Terrassa el jutge ha tombat aquestes mesures perquè diu que l'evolució de la pandèmia és bona.

En plana judicial la fiscalia ha recorregut al Suprem el tercer grau dels set presos del procés interns al centre de Lledoners.

Acomiadades dues treballadores d'una residència de gent gran de Terrassa que apareixien en un video a les xarxes socials donant un tracte vexatori a una de les usuàries.

En clau esportiva avui atents a les noies del Barça que s'enfronten al Wolfsburg a les semifinals de la Lliga de Campions femenina.

  • El bosnio se encuentra "bien de salud y está aislado en su domicilio", según el club azulgrana
  • El ex de la Juventus no se trasladará a Barcelona hasta dentro de quince días para incorporarse a la plantilla

Este viernes vuelve la Champions femenina con un Glasglow City - Wolsfburgo en en Reale Arena de Donosti y duelo entre los dos grandes del fútbol español, el Atlético de Madrid contra el FC Barcelona en San Mamés. Las culés buscan su segunda final seguida y evitar que el gran favorito, el Olympique de Lyon, levante su quinto trofeo consecutivo.

Leo Messi sigue meditando su futuro junto a Suárez y Jordi Alba, con quien comparte unas vacaciones interrumpidas para expresarle sus dudas personalmente a Ronald Koeman. El club recuerda que el argentino tiene un año más de contrato y que cuentan con él para seguir liderando al equipo, sin dar detalles de la reunión.

Catalunya empitjora pel que fa a la incidència de la pandèmia. Les xifres de contagis i persones ingressades ens fan retrocedir a la situació de fa dues setmanes. La major part dels brots que s'estan detectant tenen el seu origen en trobades amb familiars i amics. El govern insisteix en que cal limitar els contactes per doblegar la corva i evitar ingressos hospitalaris.

Els cribatges massius que s'estan fent arreu del territori català arriben avui a Reus i a l'Hospitalet de Llobregat. Mentre Salut i Educació acaben de perfilar el retorn a les aules d'aquí a tres setmanes. Manca saber aspectes com si s'haurà de fer servir mascareta dins l'aula o quina serà finalment la ràtio de les classes. Les mesures s'anunciaran en els pròxims dies i probablement es prenguin en funció de l'evolució de la pandèmia.

De l'àmbit polític l'eurodiputat de Junts per Catalunya, Toni Comín, reconeix que JxCat i ERC es troben en una situació de "guerra freda".

En clau esportiva el Girona es jugarà l'ascens a primera en el partit de tornada de la final del playoff. Ahir l'encontre d'anada va acabar en empat a zero contra l'Elx.