Enlaces accesibilidad

Aquest soci podrà veure el Barça des de casa amb el seient del Camp Nou

  • Julio de Paz, soci del Barça, és protagonista d'un vídeo viral on li regalen la seva localitat del Camp Nou, que està en remodelació
  • Al programa "L'altaveu", la presentadora Danae Boronat entrevista a l'home del moment per conèixer la seva història

Per
L'altaveu - En Julio i el seu seient grana

Julio de Paz és soci del Barça des de fa més de 50 anys. Nascut al carrer del Bruc de Barcelona, actualment viu a Sant Cugat del Vallès. La seva neta va compartir a xarxes un vídeo molt emotiu on reaccionava a un regal que li va fer el seu net: la cadira del Camp Nou on va seure durant 44 anys. El FC Barcelona també ho va publicar i el vídeo s'ha fet viral. La presentadora de "L'altaveu", Danae Boronat, entrevista al protagonista per conèixer a fons la seva història.

Com han aconseguit el seient?

El periodista esportiu d'RTVE, Arseni Cañada, explica que el Barça va proposar als abonats si volien comprar el seu seient al Camp Nou dins d'un termini, a causa de l'enderroc de l'estadi amb motiu de les obres de remodelació. El cost era d'entre 100 i 300 euros, en funció del suport que tingués la localitat. Acabat el període, les cadires es posaven en venda als socis i, posteriorment, al públic. A hores d'ara, només queden seients a partir de 220 euros. El d'en Julio corresponia al número 5 de la fila 21 de la boca 152 del Gol Nord.

Un sentiment molt fort

Ser culer és una cosa tan gran que no es pot explicar, ho portes a dins

De Paz confessa el seu amor incondicional pel FC Barcelona, d'aquí l'emoció per la recepció de l'obsequi que es pot apreciar al famós vídeo: "Aquesta cadira significa molt per a mi, perquè ser culer és una cosa tan gran que no es pot explicar, ho portes a dins". Precisament per això, l'aficionat pateix molt per la situació actual de l'equip i li agradaria que juguessin d'una altra manera: "Com a culer, el que m'agrada veure jugar és el Girona, per mi fa el millor futbol d'Espanya", reconeix.

Julio de Paz és el protagonista del vídeo viral del seient del Camp Nou.

Julio de Paz i el seu seient, a 'L'altaveu'.

No tornarà a veure el Barça des de la seva localitat

Quan tens 65 anys i fa 40 que ets soci, ja no pagues. Tinc 90, mira si fa anys que no pago

Fa un any, el protagonista li va deixar definitivament el seu seient al seu net. A més, ja fa temps que no paga la quota de soci per política de club: "Quan tens 65 anys i fa 40 que ets soci, ja no pagues. Jo ja en tinc 90, mira si fa anys que no pago el carnet", afirma a "L'altaveu".

Aquesta nit em posaré la bufanda i m'asseuré a la cadira a veure el Barça per televisió

Julio de Paz assegura que hi serà el dia de la inauguració del nou Camp Nou, tot i que no podrà anar al seu lloc de sempre perquè no se sap com s'assignaran els nous seients. Tot i que podria anar a Montjuïc amb autocar amb la seva penya barcelonista, diu que no hi va perquè ja té una edat: "Aquesta nit em posaré la bufanda i m'asseuré a la cadira a veure el partit del Barça per televisió. Hem de guanyar, a veure si quedem segons", assenyala, fent referència al partit contra la Reial Societat.