Enlaces accesibilidad
Televisió

David Verdaguer i la seva nit d'amor amb la Tina Turner del Raval

Per
La Ruïna - David Verdaguer

La història de l'actor català comença a un local del Raval. Era l’any 2007, tenia 23 anys. Ell i els seus amics van sortir de festa i van acabar en una discoteca on una banda de jazz celebrava una jam session. Aquella nit no tenia cap expectativa de lligar amb ningú perquè era una sortida amb amics i només buscava divertir-se amb ells. Però de cop i volta, una noia amb els cabells arrissats es va acostar i li va deixar a la mà un paperet amb el seu número de telèfon. L’actor assegura que no recorda el nom de la noia, però si recorda que li va dir que l’anomenaven la Tina Turner del Raval.

A casa de la Tina Turner

Unes hores més tard, quan els seus amics van marxar cap a casa, el David va decidir trucar al número de telèfon que estava apuntat al paper. La noia el va convidar a casa seva, un petit pis en un edifici vell "molt de l'estil Raval". En entrar dins de l'habitatge el va sobtar l'olor que desprenia. "No es podia suportar la pudor de merda", diu. La noia, tota avergonyida, es va endinsar al pis pel passadís a la recerca del seu gos. I és que el seu dogo havia fet caca enmig del menjador. Després d'esbroncar el pobre animal i tancar-lo, la parella es va relaxar al sofà.

Quan la cosa havia començat a escalfar-se i semblava que farien l'amor, ella va decidir parar en sec. Li volia ensenyar una cosa. S'aixeca del sofà, va fins a l'equip de música i va començar a reproduir un CD amb cançons seves, versions de Tina Turner. Verdaguer recorda que va haver d'escoltar més de 15 temes. Es va empassar la discografia sencera de la cantant sense fer una altra cosa.

Un clímax complicat

Entre el gos i les cançons, semblava que el moment desitjat no arribaria mai, però va arribar. En meitat de l'acte sexual, l'actor explica que tenia la noia a sobre i se li va ocórrer fer de "malote". Li va fotre una plantofada al cul amb tanta mala sort que la mà li va rebotar i es va picar els testicles amb els dits. Li feia tant de mal que es va tirar a terra.

David Verdaguer és el convidat d'aquesta setmana a 'La Ruïna'

Ignasi Taltavull, Tomàs Fuentes i David Verdaguer escolten la ruïna d'una convidada RTVE Catalunya

Després d'aquest incident i tornant a engegar la maquinària de l'amor, amb la intenció de gastar una broma i posar-li una mica d'humor al moment, va fingir que s'havia quedat adormit sobre el cos de la noia, com si tingués narcolèpsia. La noia no s'ho va prendre bé. El va mirar molt malament i li va dir: "Salte". I allà es va donar per finalitzada la nit d'amor amb la Tina Turner del Raval. No la va tornar a veure mai més, tot i que ella li ha trucat algun cop, però ell no li ha volgut agafar el telèfon.