Enlaces accesibilidad
Fotografia de plantes i flors

Com captar la bellesa d'un ram de flors amb un smartphone?

  • La fotògrafa Camille Becdach comparteix alguns trucs per semblar un autèntic professional
  • El secret de la venta en línia de plantes i flors és una bona imatge
  • Mira el 'Va de Verd' d'aquesta setmana a RTVE Play Catalunya

Per
Va de Verd - Com fotografiar les plantes

Si vols vendre plantes en línia, has d'atreure els cinc sentits dels possibles compradors valent-te d'una simple fotografia en dues dimensions. Com captar la bellesa de les plantes en una imatge? La Camille Becdach és fotògrafa i la líder creativa de la floristeria digital 'Colvin'. En aquest nou capítol de la segona temporada de 'Va de Verd', la Camille explica alguns consells per fer una sessió de fotos a un ram de flors.

Va de Verd - Com fotografiar les plantes - veure ara

Cada vegada són més els aficionats en fotografiar la natura, però no sempre s'obté el resultat que s'espera. Els trucs que exposa la Camille permeten aconseguir fotografies com autèntics professionals. Amb els avenços tecnològics, tots els aficionats en tirar fotografies poden capturar el seu entorn natural només amb els seus dispositius mòbils. Cal tenir en compte diversos factors com la llum, l'enquadrament, la composició, l'espai o l'ambient, entre d'altres. Tots ells influeixen en el resultat.

La proposta de Camille és només una de les moltes opcions que ofereix el nou capítol de "Guanyar-se la vida" a través de les plantes. Veurem que no és tan complicat com sembla i que les sortides són moltes.