Enlaces accesibilidad
Televisió

Dulceida a Marc Giró: "Mai diria que no a unes orelles"

 
  • Aida Domènech, més coneguda com a Dulceida, ve al ‘Late Xou amb Marc Giró’ per parlar del seu documental
  • La creadora de contingut recupera una pel·lícula de la seva infantesa desapareguda
  • Tots els continguts del programa a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou - Les estranyes manies de Dulceida

Aida Domènech, més coneguda com a Dulceida, s’asseu al sofà vermell del ‘Late Xou amb Marc Giró’ i immediatament es posa a parlar amb el presentador sobre quin és el seu perfil bo. La creadora de contingut acumula més de 3 milions de seguidors a Instagram, una fita que ha aconseguit després de 14 anys plasmant la seva passió per la moda, l’estil i la fotografia a les xarxes socials.

‘Dulceida al desnudo’ i ‘La reina del convento’

Dulceida ha parlat sobre el seu documental: “Ara, quan en veig alguna cosa, com que jo estava tan fotuda, se’m fa raríssim”. La proposta té quatre capítols, on l'influencer descobreix totes les seves facetes, professionals i personals. Quan va començar a gravar el documental "estava a la merda”, ha assegurat Aida Domènech.

Entre altres projectes, Dulceida ha presentat la seva primera pel·lícula anomenada ‘La reina del convento’. El film està dirigit per Carmen Perona i ha estat protagonitzat per Mario Vaquerizo, Isabel Ordaz, Gemma Cuervo, Antonia San Juan, María Alfonso Rosso i Javier Hernández. Dulceida també hi ha participat com a actriu en el paper de sor Rosarito. “He après molt”, ha explicat l'influencer.

La pel·lícula de la seva infantesa

L’entrevista ha donat per repassar diferents temes molt diversos: la fama de desordenada que té la creadora de contingut, les seves habilitats culinàries i per parlar d’una pel·lícula que tenia fascinats a la Dulceida i al seu germà, ‘La brigada del periódico’. La cinta va quedar esmicolada perquè la seva mare la va esclafar contra el terra. “Arribaven de l’escola i es posaven a mirar-la. Teníem poc temps per dinar i cada dia era la mateixa història”, ha explicat Anna Pascual, la mare d’Aida Domènech. “Un dia la vaig agafar i pum”, ha acabat dient.

El film no es trobava per enlloc, però l’equip del ‘Late Xou’ n’ha aconseguit una còpia i li ha regalat a l'influencer. “Que fort!” ha cridat Dulceida quan l’ha vist.

Dulceida visita el 'Late Xou amb Marc Giró'

Aida Domènech, "Dulceida", visita el 'Late Xou amb Marc Giró' per parlar del seu documental

Les estranyes manies de Dulceida

La reina de les xarxes socials té dues grans manies peculiars: la primera, és xumar-se el dit, que ho fa per relaxar-se abans d'anar a dormir. La segona, tocar les orelles, que li agraden grans i toves. Dulceida ha reconegut que: "De vegades, m'ha passat d'estar a un lloc, mirar a una persona i dir 'quina orella, xaval, l'he de tocar' i anar-li a demanar".

L'entrevista amb l'influencer ha acabat amb el joc 'A cop d'orella', on hi ha participat quatre de les persones més importants en la vida d'Aida Domènech: Laura Pedro, David Muñoz, Bruna Bravo i Irene Peláez.