Enlaces accesibilidad
Cas Alves

La defensa d'Alves demana que el deixin en llibertat amb mesures cautelars

Per
Club nocturn Sutton de Barcelona on la víctima denuncia es va produir l'agressió
Club nocturn Sutton de Barcelona on la víctima denuncia es va produir l'agressió

La defensa de Dani Alves dedica part del recurs a desmuntar el relat de la víctima. Bona part del recurs al qual ha tingut accés RTVE, l'advocat se centra a demostrar que no existeix risc de fugida i que Alves, ingressat a presó des del passat dia 21 de gener per una presumpta agressió a una noia en una discoteca, té arrelament. I sol·licita la llibertat del futbolista amb la fiança i les mesures que la sala de l'Audiència de Barcelona consideri oportunes.

La defensa de Dani Alves nega el risc de fugida

La defensa explica que les imatges mostren que la noia entra al lavabo del reservat dos minuts abans que el futbolista, sense que ell la porti, el que contradiu el que ella havia declarat. I afegeix que, si es contradiu en això, també pot fer-ho en el relat de què passa a dins.

Assegura que hi ha coses que no són tan evidents, contundents i devastadores com tendenciosament apunta l'atestat dels Mossos i recull la jutgessa. "Hi ha qüestions que se silencien radicalment", així ho creu la seva defensa en el document. També assegura que veient les imatges no es desprèn que la víctima visqués "un clima de terror, por o microcosmos de dominació" descrit per la denunciant.

Al·lega que no hi ha risc de fugida

El seu advocat també al·lega que el jugador ja no té el poder adquisitiu que tenia perquè moltes empreses li han rescindit el contracte. També diu, per intentar desmuntar el risc de fugida, que Alves ha col·laborat amb la investigació. Amb tot això, la defensa d'Alves demana per ell llibertat amb les mesures cautelars que siguin necessàries.