Enlaces accesibilidad
Orgull RTVE

Ares Teixidó sobre la bisexualitat: "M'he sentit molt jutjada"

  • La presentadora Ares Teixidó manté una relació sentimental amb la influencer i odontòloga brasilera Bruna Bravo
  • La confessió de la seva bisexualitat el 2021 va sorprendre perquè totes les seves parelles anteriors eren homes
  • Tens disponible el programa especial #OrgullRTVE a RTVE Play Catalunya

Per

Orgull! - Ares Teixidó: "No estem en una fase de confusió ni som uns 'viciosos'"

L'abril de 2021 la presentadora Ares Teixidó va publicar un post a Instagram on mostrava el seu amor amb la influencer i odontòloga brasilera Bruna Bravo. La notícia de la seva bisexualitat va sorprendre perquè és la primera noia amb la qual manté una relació sentimental. “Sexualment sempre havia experimentat tant amb homes com amb dones, però de sobte em vaig enamorar d'aquesta dona”, assegura al programa especial #OrgullRTVE que pots veure aquest dissabte a les 23:30 h per La 1 i per RTVE Play Catalunya.

No és que ho fes invisible sinó que no anava pregonant-ho

Ares Teixidó explica que mai havia amagat que és bisexual, però tampoc anava dient amb qui tenia sexe: “No és que ho fes invisible sinó que no anava pregonant-ho”. Ningú li havia preguntat amb qui es ficava al llit i, segons afirma la comunicadora, el sistema patriarcal va donar per fet que era heterosexual.

La presentadora lleidatana considera que hi ha prejudicis cap a la bisexualitat i que, a vegades els ha sentit dins del col·lectiu LGTBIQ+. Defensa que les persones bisexuals no estan en una fase de confusió ni són uns “viciosos” i diu que ha escoltat en nombroses ocasions la frase ‘Ha fracassat amb els homes si ara ho ha d’intentar amb les dones’ i, segons ella, no té res a veure.

Sortir de l’armari?

Quan Ares Teixidó començar amb Bruna Bravo, la gent li deia que havia “sortit de l’armari” però ella ja sentia que era bisexual des de feia anys. Durant l’adolescència va experimentar sexualment amb noies. “Hi va haver un moment de dubte i durant molts anys no ho vaig portar amagades, simplement vaig sentir que no ho havia de cridar als quatre vents. Ara bé, un cop m'enamoro d'una dona si que sento que ara ja és igual.”, confessa.

Amb el temps, a la catalana li agradaria casar-se i ser mare amb la seva parella. Té òvuls congelats i vol que la seva xicota fos la que es quedés embarassada.