Enlaces accesibilidad
Jornades del Cercle d'Economia

Casado avisa que els indults portaran "més frustració"

  • El líder del PP assegura que Sánchez només busca "perpetuar-se en el poder"
  • El vicepresident del Cercle d'Economia li recorda que els indults propulsen el "diàleg"

Per
Casado porta la contraria als empresaris sobre la necessitat dels indults

El president del PP, Pablo Casado, reitera el seu rebuig frontal als indults dels líders independentistes. Aquesta vegada ha estat a les jornades organitzades pel Cercle d’Economia a Barcelona on advertit que no creu que aquesta sigui la via per a la concòrdia i només portarà en el futur "més frustració".

Casado rebutja els indults en contra de l'opinió dels empresaris

Casado acusa Sánchez de buscar “perpetuar-se en el poder”

El líder del PP, Pablo Casado, saluda al vicepresidente del Círculo de Economía, Jordi Gual

El líder del PP, Pablo Casado, saluda al vicepresidente del Círculo de Economía, Jordi Gual. EFE/Quique García

Casado s’ha mostrat convençut que la decisió del president espanyol, Pedro Sánchez, de concedir-los no és fruit de la "convicció", sinó de la voluntat de "perpetuar-se en el poder".

En aquest sentit, el líder popular manté que Catalunya no té un problema de democràcia, sinó de compliment de la llei: "No podem acceptar que es parli de la justícia com a revenja, de la Constitució com a venjança o d'una sentència d'un tribunal democràtic com a càstig, ni que es parli de donar un cop a la legalitat com a magnanimitat o de dir que la ruptura de la igualtat entre espanyols pot ser convivència o que la ruptura de la unitat nacional pot ser concòrdia", ha apuntat.

“Mai faré res en contra de Catalunya”

El líder popular també ha defensat la seva posició advertint que "estima Catalunya" i busca que l'estabilitat arribi "en el marc de la llei". "Mai faré res en contra de Catalunya perquè vull a Catalunya, i per això vull que recuperi la prosperitat, tornin les empreses i no hi hagi més confrontació al carrer, però no fent cessions que només portaran frustració en el futur", ha afegit.

El Cercle insisteix en la defensa dels indults

Abans d'intervenir el vicepresident del Cercle d'Economia, Jordi Gual, l'ha advertit que "la cronificació del conflicte polític és molt negativa per a Catalunya i per a Espanya i no és una alternativa acceptable. "Malgrat que pot ser electoralment rendible a curt termini per alguns partits polítics amb posicions més intransigents, els indults poden no resoldre el problema, però són l'inici del diàleg i disminueixen el clima de confrontació per acostar unes posicions que fins ara han estat molt allunyades".